Povezane vesti
(Foto) Jovana Švonja trudna? Manekenka ponosno pokazala stomačić
Kurir 29.07.2016
Manekenka Jovana Švonja je na Instagram profilu objavila fotografiju gde pozira u uskoj haljini koja je istakla njen stomačić. Jovana i fudbaler Filip Đorđević su u martu 2015. godine postali roditelji devojčice Noel. Švonja je poznata po svojoj… »
Ponosno pokazala stomačić u haljini od koje zastaje dah: Jovana Švonja ponovo trudna! (FOTO)
Story 29.07.2016
Lepa manekenka i njen suprug, fudbaler Filip Đorđević, obelodanili su da će kroz nekoliko meseci ponovo postati roditelji. Jovana Švonja važi za jednu od najpoželjnijih dama sa naših prostora, a njene fotografije na društvenim mrežama uvek… »
Pokazala stomak: Jovana Švonja u drugom stanju? (foto)
Svet & Skandal 29.07.2016
Jovana Đorđević, poznatija kao Jovana Švonja, objavila je fotografije na kojima je pokazala stomak, pa su se mnogi zapitali da li to lepa manekenka postaje majka po drugi putu Supruga fudbalera Filipa Đorđevića podelila je fotke na kojima je u… »
Vesti dana »

Studenti iz Novog Sada i Kragujevca pešače ka Beogradu, Branko Ružić (SPS) izjavio da će ići na protest 15. marta (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 29 povezanih

Gradonačelnik Novog Sada za Danas: Ne znam gde mi je pomoćnik, ako je ispred N1, nije po mom nalogu
Danas pre 46 minutajoš 24 povezane

Ružić: Nedopustiv postupak Vučića prema Dačiću, Pionirski park kao rijaliti
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih

Bogdanović posle brutalne partije: "On je primer i izvlači najbolje iz mene" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 12 povezanih

Prva reakcija Kremlja: Putinov pomoćnik odbacuje prekid vatre između Rusije i Ukrajine
Danas pre 52 minutajoš 40 povezanih