Повезане вести
Стевановић у Партизану
Дневник 29.07.2016
Партизан је довео ново појачање у летњем прелазном року, овога пута ради се о бившем голману Чукаричког Немањи Стевановићу. Он би између статива требало. да замени Бојана Шаранова, који на зиму вероватно иде из Хумске. Судећи… »
Званично - Стевановић у Хумској
Спортске.нет 29.07.2016
Млади голман потписао је уговор са Партизаном, од данас је све званично. У интервјуу за Партизан ТВ млади голман Немања Стевановић је истакао да му је данас један од најлепших дана у каријери. "Данас је велики дан у мом животу и… »
Партизан не уме да постигне гол, а доводи голмана
Вести онлине 29.07.2016
Досадашњи голман Чукаричког Немања Стевановић постао је нови члан Партизана, објављено је данас на сајту клуба. Стевановић је са клубом из Хумске потписао четворогодишњи уговор и задужио дрес са бројем 85. Овај 24-годишњи… »
Стевановић, нови голман Партизана: Дошао сам да помогнем у освајању дупле круне
Вечерње новости 29.07.2016
Инспиришу ме нова доказивања и амбијент какав не постоји у Чукаричком, рекао је голман који је у Хумској задужио дрес са бројем 85. Нови голман Партизана Немања Стевановић рекао је данас да је у тај фудбалски клуб дошао да… »
Гледао је Краља и Касиљаса! Сад је дошао у Партизан по – титулу
Моззарт спорт 29.07.2016
Немања Стевановић званично постао члан Партизана. Сад је и званично: доскорашњи голман Чукаричког Немања Стевановић је нови члан Партизана. Оно о чему се данима спекулисало овог поподнева је добило и потврду. Један од… »
Стевановић: Дошао сам у Партизан да освојим дуплу круну
Спортал блиц 29.07.2016
Немања Стевановић, нови је голман београдских "црно-белих", а са клубом из Хумске потписао је четворогодишњи уговор. Фото: ФК Партизан / Промо Немања Стевановић Одмах по доласку у нови тим упутио је неколико речи хвале на… »
Вести дана »

Регионалне власти у Украјини: Једна особа погинула и десетак рањено у руским нападима
Нови магазин пре 2 сатајош 24 повезане

Кашњења и отказивање летова на аеродрому у Бриселу и Берлину због сајбер напада
НИН пре 1 сатјош 16 повезаних