Povezane vesti

Stevanović u Partizanu

Stevanović u Partizanu

Dnevnik 29.07.2016
Partizan je doveo novo pojačanje u letnjem prelaznom roku, ovoga puta radi se o bivšem golmanu Čukaričkog Nemanji Stevanoviću. On bi između stativa trebalo. da zameni Bojana Šaranova, koji na zimu verovatno ide iz Humske. Sudeći prema podatku da… »
Zvanično - Stevanović u Humskoj

Zvanično - Stevanović u Humskoj

Sportske.net 29.07.2016
Mladi golman potpisao je ugovor sa Partizanom, od danas je sve zvanično. U intervjuu za Partizan TV mladi golman Nemanja Stevanović je istakao da mu je danas jedan od najlepših dana u karijeri. "Danas je veliki dan u mom životu i u mojoj karijeri… »
Partizan ne ume da postigne gol, a dovodi golmana

Partizan ne ume da postigne gol, a dovodi golmana

Vesti online 29.07.2016
Dosadašnji golman Čukaričkog Nemanja Stevanović postao je novi član Partizana, objavljeno je danas na sajtu kluba. Stevanović je sa klubom iz Humske potpisao četvorogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 85. Ovaj 24-godišnji golman je… »
Gledao je Kralja i Kasiljasa! Sad je došao u Partizan po – titulu

Gledao je Kralja i Kasiljasa! Sad je došao u Partizan po – titulu

Mozzart sport 29.07.2016
Nemanja Stevanović zvanično postao član Partizana. Sad je i zvanično: doskorašnji golman Čukaričkog Nemanja Stevanović je novi član Partizana. Ono o čemu se danima spekulisalo ovog popodneva je dobilo i potvrdu. Jedan od najboljih golmana… »
Stevanović, novi golman Partizana: Došao sam da pomognem u osvajanju duple krune

Stevanović, novi golman Partizana: Došao sam da pomognem u osvajanju duple krune

Večernje novosti 29.07.2016
Inspirišu me nova dokazivanja i ambijent kakav ne postoji u Čukaričkom, rekao je golman koji je u Humskoj zadužio dres sa brojem 85. Novi golman Partizana Nemanja Stevanović rekao je danas da je u taj fudbalski klub došao da osvoji "duplu krunu" u… »
Stevanović: Došao sam u Partizan da osvojim duplu krunu

Stevanović: Došao sam u Partizan da osvojim duplu krunu

Sportal blic 29.07.2016
Nemanja Stevanović, novi je golman beogradskih "crno-belih", a sa klubom iz Humske potpisao je četvorogodišnji ugovor. Foto: FK Partizan / Promo Nemanja Stevanović Odmah po dolasku u novi tim uputio je nekoliko reči hvale na račun crno-belih. "Ovo… »

Vesti dana »