Povezane vesti
Predsednik Napolija odgovorio na optužbe Iguaina: Zašto mu je trebalo toliko godina da shvati da ga moje prisustvo iritira
Večernje novosti 29.07.2016
Da ga je moje prisustvo toliko nerviralo, ne bi provodio sate sa mnom razgovarajući o novcu, o mnogo novca, sa velikim interesovanjem – kaže De Laurentis. Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis ošto je odgovorio Gonzalu Iguainu, rekavši da ovaj… »
Braća Iguain pretila, De Laurentis objavio rat!
Sportske.net 29.07.2016
Još nije gotovo, pošto su fudbaler i njegov agent bacili rukavicu, ovo je napuljski odgovor! Ne stišavaju se strasti nakon odlaska Gonzala Iguaina u Juventus, on je juče na konferenciji za štampu rekao da je glavni razlog što je napustio Napulj… »
De Laurentisov odgovor “lažljivom“ Iguainu: Što me nisi mrzeo i kad smo pričali o novcu?
Mozzart sport 29.07.2016
Predsednik Napolija uzvratio doskorašnjem miljeniku. Aurelio De Laurentisu ovog leta sporo prolaze dani. Em mu je Juventus oteo Gonzala Iguaina, em su navijači nezadovoljni što su ostali bez prve zvezde tima, a na sve to ga i argentinci golgeter krivi… »
Vesti dana »
Tramp uputio strašnu pretnju Hamasu! Ako ne ispune zahtev, ponovo počinje krvavi sukob na Blistom istoku
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih
Ministar Đurić: Otvaranje Klastera tri bio bi dodatan podstrek za sprovođenje reformi u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Vučić najavio razgovore sa Savezom vojvođanskih Mađara o deklaraciji „Vojvodina u Srbiji“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Crveni tepih za novosadske studente: Ustav Srbije kao štafeta u Beogradu
Danas pre 3 satajoš 2 povezane