Povezane vesti

Pucnjava u gradiću blizu Sijetla, troje mrtvih

Pucnjava u gradiću blizu Sijetla, troje mrtvih

Radio 021 30.07.2016
U pucnjavi u gradiću Mukilteo u američkoj saveznoj državi Vašington, 40 kilometara od Sijetla, ubijene su tri osobe i jedna ranjena. Osumnjičeog za napad uhapsila je policija. AP prenosi da su gradske vlasti Mukiltea na Tviteru objavile da su tri… »
Iz dana u dan: Teroristički napad u Americi, troje ubijenih jedna osoba ranjena!

Iz dana u dan: Teroristički napad u Americi, troje ubijenih jedna osoba ranjena!

Pravda 30.07.2016
SIJETL - U pucnjavi u gradiću Mukilteo u američkoj saveznoj državi Vašington, na 40 kilometara od Sijetla, ubijene su tri osobe i jedna ranjena, a osumnjičeog za napad je uhapsila policija. AP prenosi da su gradske vlasti Mukiltea na Tviteru objavile… »
Drama u blizini Sijetla: Pucnjava na žurci, troje mrtvih

Drama u blizini Sijetla: Pucnjava na žurci, troje mrtvih

Kurir 30.07.2016
Nedaleko od Sijetla, u gradu Makiltio, dogodila se pucnjava na jednoj žurci, a troje ljudi je izgubilo život. Međutim, nema još zvanične potvrde o broju žrtava i povređenima. Policija je locirala osumnjičenog i on se nalazi u pritvoru, prenosi… »
"Psihopata sam, ti si moja prva žrtva": Devojčica (14) pretukla, pa prerezala grkljan drugoj tinejdžerki (15)

"Psihopata sam, ti si moja prva žrtva": Devojčica (14) pretukla, pa prerezala grkljan drugoj tinejdžerki (15)

Blic 29.07.2016
Keli J. Bukej (14) koja je govorila da je psihopata u potrazi za svojim prvim ubistvom, optužena je za pokušaj ubistva nakon što se biciklom odvezla 17 kilometara do kuće u kojoj je živela devojka njenog brata, pretukla je, a potom i prerezala… »

Vesti dana »