Povezane vesti
Tamara Salaški: Želim polufinale u Riju
Hot sport 01.08.2016
Najveće planetarno takmičenje samo što nije počelo, ostalo je još tri dana do početka Olimpijskih igara koje se održavaju u Rio de Ženeiru, a 12 dana do početka kraljice sportova. Boje naše zemlje braniće ukupno 12 atletičara, što nas čini najbrojnijom… »
Salaški: Daću sve od sebe u Riju, polufinale bi za mene bilo ogroman uspeh
Sportal blic 01.08.2016
Najveće planetarno takmičenje samo što nije počelo, ostalo je još četiri dana do Olimpijskih igara koje se održavaju u Rio de Ženeiru, a 13 dana do početka nadmetanja u "kraljiie sportova". Boje naše zemlje braniće ukupno 12 atletičara, što ovu selekciju… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 32 minutajoš 4 povezane

Au! Aleksandra Babejić se naoštrila pred ulazak u Elitu 9 "Imam snimke Mine Vrbaški sa hodočašća" - Spomenula Kristinu Spalević: "Znam dosta o njoj"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Maja i Janjuš već završili u krevetu Ne mogu da se obuzdaju, osamili se u izolaciji i prešli na stvar (video)
Alo pre 5 satijoš 4 povezane