Povezane vesti

"Marš na Drinu" za povratak generala

"Marš na Drinu" za povratak generala

Alo 02.08.2016
Uz zvuke "Marša na Drinu", general Ljubiša Borovčanin stigao je u svoj porodični dom u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine. General Borovčanin stigao je u 17.30 časova u Veliku Obarsku, gde ga je, između ostalih, dočekao i predsednik Boračke… »
Borovčanin: Vraćam se sa presudom koja nije hipoteka Srpskoj, a ni Srbiji

Borovčanin: Vraćam se sa presudom koja nije hipoteka Srpskoj, a ni Srbiji

Blic 02.08.2016
Uz zvuke „Marša na Drinu“, general, Ljubiša Borovčanin, stigao je u svoj porodični dom u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine. - Pre 11 godina odavde su me ispratili rodbina i prijatelji, koji su verovali u mene, ja sam im tada obećao da ću izdržati… »
Bijeljina: Borovčanina dočekali uz "Marš na Drinu"

Bijeljina: Borovčanina dočekali uz "Marš na Drinu"

RTV 02.08.2016
BIJELJINA - Penzionisani general Ljubiša Borovčanin stigao je danas popodne u Bijeljinu, nakon što je izdržao dve trećine kazne od 17 godina zatvora za ratne zločine u Srebrenici, koju mu je izrekao Haški tribunal. Borovčanina su pred porodičnom… »
Borovčanin dočekan u Bijeljini uz "Marš na Drinu"

Borovčanin dočekan u Bijeljini uz "Marš na Drinu"

N1 Info 02.08.2016
Ljubomir Borovčanin, nekadašnji zamenik komandanta Specijalne brigade policije MUP-a RS, uz zvuke "Marša na Drinu" stigao je u svoj porodični dom u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine pošto je izdržao dve trećine kazne od 17 godina zatvora za ratne… »
General Borovčanin stigao u Bijeljinu

General Borovčanin stigao u Bijeljinu

RTS 02.08.2016
Pošto je izdržao dve trećine kazne od 17 godina zatvora za ratne zločine u Srebrenici, koju mu je izrekao Haški tribunal, penzionisani general Ljubiša Borovčanin stigao je popodne u Bijeljinu. Borovčanina su pred porodičnom kućom u naselju… »

Vesti dana »