Povezane vesti

Lalatović: Ako verujete u nešto, to možete i da ostvarite; ja verujem u ovo što radimo

Lalatović: Ako verujete u nešto, to možete i da ostvarite; ja verujem u ovo što radimo

Večernje novosti 05.08.2016
Posle Bokelja i Velšana, mnogi su sumnjali u nas, ali znao sam da imamo kvalitet da eliminišemo Dinamo Minsk – rekao je trener Vojvodine. Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su u dvomeču trećeg kola… »
Lalatović nakon trijumfa Voše: Ako u nešto verujete, to možete i da ostvarite (VIDEO)

Lalatović nakon trijumfa Voše: Ako u nešto verujete, to možete i da ostvarite (VIDEO)

Moj Novi Sad 05.08.2016
Posle plasmana njegovog tima u plej of za Ligu Evrope, šef stručnog štaba FK Vojvodine čestitao je svojim igračima na prolasku u plej of i istakao da su on i njegovi igrači verovali da mogu da pobede Dinamo u Belorusiji. Vojvodina je sinoć pobedila… »
Još korak do lige Evrope: Lalatović: Napadačkom formacijom 4-3-3 smo zasluženo prošli dalje

Još korak do lige Evrope: Lalatović: Napadačkom formacijom 4-3-3 smo zasluženo prošli dalje

Sportal blic 04.08.2016
Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je nakon plasmana što se Vojvodina plasirala u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, da je ekipa verovala u kvalitet i da misli da su Novosađani zasluženo prošli dalje. Foto: Nenad Mihajlović / RAS… »
Maestralna Vojvodina herojski do plej-ofa Lige Evrope

Maestralna Vojvodina herojski do plej-ofa Lige Evrope

Večernje novosti 04.08.2016
Fudbaleri Vojvodine ponovili su uspeh iz prošle sezone plasmanom u plej-of za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su savladali Dinamo iz Minska sa 2:0. VOJVODINA je u plej-ofu za Ligu Evrope, sjajnim golovima Siniše Babića i Nikole Antića… »
Korak do sna: Vošu samo plej-of deli od Lige Evrope

Korak do sna: Vošu samo plej-of deli od Lige Evrope

Sportal blic 04.08.2016
Fudbaleri Vojvodine savldali su Dinamo Minsk sa 2:0 u beloruskom Brestu, u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i sa ukupnih 3:1 plasirali su se u plej-of. Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija Još dve utakmice dele Vošu od neverovatnog… »

Vesti dana »