Povezane vesti
Gogua: Čuo sam sve najbolje o Nikoliću, mediji znaju da prave senzaciju
Sportski žurnal 05.08.2016
Fudbaler Partizana Sedrik Gogua rekao je danas da je od saigrača čuo sve najbolje o novom treneru Marku Nikoliću i da veruje da će izvući iz ekipe maksimum kako bi krenula sa pobedama. Beogradski novinari posebno su se zainteresovali za mišljenje… »
Gogua: Čuo sam da je novi trener dobar čovek
Hot sport 05.08.2016
Partizan je, posle lošeg starta sezone, dobio novog trenera, Marka Nikolića, koji je već jednom s klupe predvodio "crno - bele". Mnogi igrači ga znaju, ali ima onih koji nisu imali prilike da ga upoznaju. Među njima je i defanzivac Sedrik Gogua. NOV… »
Gogua o Nikoliću: Dobra osoba, dobar i trener
Mozzart sport 05.08.2016
Partizanov štoper kaže da su igrači srećni što su dobili za trenera baš bivšeg stratega Olimpije. Oduševljenje u svlačionici Partizana. Kako i ne bi bilo, kad su igrači navijali da Marko Nikolić bude izabran za novog šefa stručnog štaba… »
Gogua o "rasisti" Nikoliću: Čuo sam samo lepo
Mondo 05.08.2016
Štoper Partizana Sedrik Gogua o novom treneru Marku Nikoliću koji je u Sloveniji bio kažnjen zbog rasizma. Miroslav Radović: "Veliki trener". Marko Nikolić je preuzeo kormilo Partizana od Ivana Tomića u delikatnom trenutku po crno-bele, a deo… »
Vesti dana »
Penzioneri uz studente: “U ime svih nas iz pedeset i neke, računajte na nas” (VIDEO)
Insajder pre 43 minutajoš 60 povezanih
Predstavila se nezavisna Anketna komisija za pad nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih
Advokatska komora Srbije prihvatila odluku suda: Poznato kako će advokati postupati
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
Promet u marketima pao za trećinu! Prvog dana protesta trgovinski lanci inkasirali 4,5 miliona evra manje nego pre pobune
Kurir pre 36 minutajoš 16 povezanih
"Svi Palestinci da napuste: Gazu!" Tramp šokirao svet tokom sastanka s Netanjahuom, Hamas uzvratio: Biće haosa!
Blic pre 18 minutajoš 61 povezana