Povezane vesti
Hrvat koji je palio srpsku zastavu: To je bila krpa sa kukastim krstom
Vesti online 09.08.2016
"Nisam kriv. To što je gorelo u mojoj ruci nije srpska zastava nego krpa s kukastim krstom koju sam ukrao jednom Poljaku na granici s Poljskom kad sam stopirao dok sam nedavno išao na utakmicu Hajduka" kaže Dino Obadić iz Metkovića, kog su policajci… »
Dino Obadić je palio SRPSKU ZASTAVU: "Nisam kriv, to je bila krpa sa kukastim krstom"
Telegraf 09.08.2016
- Nisam kriv. To što je gorelo u mojoj ruci nije srpska zastava nego krpa s kukastim krstom koju sam ukrao jednom Poljaku na granici s Poljskom kad sam stopirao dok sam nedavno išao na utakmicu Hajduka! - rekao je osumnjičeni Obadić. Dino Obadić (26)… »
Bizarna priča hrvata koji je palio srpsku zastavu: Dokazaću da to je to bila krpa sa svastikom!
Kurir 09.08.2016
"Nisam kriv. To što je gorelo u mojoj ruci nije srpska zastava nego krpa s kukastim krstom koju sam ukrao jednom Poljaku na granici s Poljskom kad sam stopirao dok sam nedavno išao na utakmicu Hajduka", kaže Dino Obadić iz Metkovića, kog su policajci… »
Bizarno ponašanje: Nećete verovati šta je izjavio Hrvat koji je palio zastavu Srbije u Kninu
Pravda 09.08.2016
KNIN- Nisam kriv. To što je gorelo u mojoj ruci nije srpska zastava nego krpa s kukastim krstom koju sam ukrao jednom Poljaku na granici s Poljskom kad sam stopirao dok sam nedavno išao na utakmicu Hajduka - kaže Dino Obadić iz Metkovića, kog su… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 34 minutajoš 17 povezanih
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
Euronews pre 57 minutajoš 7 povezanih
Mladić nastradao na putu između Inđije i Novog Slankamena, izgubio kontrolu i udario u drvo
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih