Povezane vesti
Farmer nakon ranjavanja: Idemo dalje! (video)
Mondo 10.08.2016
Nekadašnji učesnik rijalitija Farma snimio video u kojem zahvaljuje na porukama podrške nakon ranjavanja. Rade Lazić, maneken koji je učestvovao u pretprošlom izdanju Farme, ranjen je tokom pljačke u svom stanu u Beču. Lazić je po povratku iz… »
Poručuje da je sve u redu: Rade izašao iz bolnice u kolicima (video)
Svet & Skandal 10.08.2016
Rade Lazić upucan je u svom stanu u Beču, kada su ga lopovi opljačkali i oteli mu 10.000 evra, a kada je izašao iz bolnice, nekadašnji učesnik Farme poručio je viodeo klipom da je sa njim sve u redu. “Kao što vidite, dobro sam. Danas izlazim iz… »
(Video) Rade Lazić se oglasio posle ranjavanja: Danas izlazim iz bolnice, ne brinite, sve je ok!
Kurir 10.08.2016
Srpski maneken Rade Lazić upucan je iz pištolja u svom stanu u Beču. Dvojica provalnika koja su pucala na njega otela su mu 10.000 evra i pobegla. Učesnik Farme 6 sada se oseća dobro i već će u toku dana izaći iz bolnice. On se na svom Fejsbuk… »
U kolicima izašao iz bolnice: Rade Lazić se oglasio nakon pljačke i ranjavanja
Blic 10.08.2016
Maneken i nekadašnji učesnik "Farme" Rade Lazić objavio je video poruku na Fejsbuku kojom se oglasio nakon što je upucan u butinu prilikom pljačke. Rade je svima koji su brinuli za njega poručio da se oseća dobro i da izlazi iz bolnice. - Ne morate… »
Rade Lazić upucan u svom stanu, provalnici odneli 10.000 evra!?
Svet & Skandal 10.08.2016
Učesnik šeste sezone Farme, srpski maneken Rade Lazić upucan je u svom stanu u Beču, piše Kurir. Kako navodi ovaj dnevni list, bivši takmičar Farme prebačen je u bolnicu, gde se oporavlja, a provalnici su mu, navodno, uzeli 10.000 evra. Kako se… »
Drama u Beču: Upucan i pokraden bivši učesnik "Farme"
Blic 10.08.2016
Bivši učesnik Farme Rade Lazić upucan je i pokraden juče u svom stanu u Beču. Njemu su provalili u stan i navodno odneli 10.000 evra, a pevač je ranjen u butinu i prevezen u bolnicu. Izgubio je mnogo krvi, ali mu je stanje sada stabilno i oporavlja… »
Nakon što je upucan i pokraden Rade Lazić: Izgubio sam dosta krvi, ali ne može jedan metak mene da zaustavi!
Večernje novosti 10.08.2016
Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ”Farma”, maneken Rade Lazić upucan je u svom stanu u Beču. Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ”Farma”, maneken Rade Lazić upucan je u svom stanu u Beču. Naime… »
Upucan učesnik Farme!
Vesti online 10.08.2016
Rade Lazić, maneken koji je učestvovao u pretprošlom izdanju Farme, ranjen je tokom pljačke u svom stanu u Beču. - Rade me je pozvao i rekao da odmah dođem jer je ranjen. Zatekao sam ga u lokvi krvi! Uspeo sam da ga odvedem u bolnicu, srećom metak… »
Upucan učesnik Farme!
Mondo 10.08.2016
Učesnik šestog izdanja rijalitija ranjen metkom tokom pljačke! Rade Lazić, maneken koji je učestvovao u pretprošlom izdanju Farme, ranjen je tokom pljačke u svom stanu u Beču, saznaje "Kurir". Lazić je po povratku iz noćnog provoda u svom stanu… »
Vesti dana »

Tragedija u Severnoj Makedoniji: Pritvor sedmorici službenika policije u vezi sa požarom u Kočanima
NIN pre 54 minutajoš 19 povezanih

Denver bez Jokića nije ni za plej-in: Rutina Lejkersa nad Nagetsima! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 15 povezanih

(Video): Stravičan ruski napad na grad sa 200.000 stanovnika: Gore kuće, zgrade i ljudi!
Blic pre 18 minutajoš 12 povezanih

Veliki protesti u Turskoj posle hapšenja gradonačelnika Istanbula, najvećeg Erdoganovog rivala
Južne vesti pre 59 minutajoš 11 povezanih

Rute: Dobar razgovor sa Vučićem o značaju očuvanja regionalne bezbednosti
Vesti online pre 1 satjoš 8 povezanih