Povezane vesti

Đurić: Očekujemo ozbiljniji povratak Srba na Kosovo

Đurić: Očekujemo ozbiljniji povratak Srba na Kosovo

Dnevnik 10.08.2016
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić očekuje da. će do kraja mandata nove vlade doći do prvog masovnijeg povratka Srba proteranih 1999. godine u one sredine u južnoj pokrajini gde je bezbedno. – Mi smo prethodnih nedelja pokrenuli… »
Đurić: Krajem mandata Vlade očekujem veći povratak Srba na Kosovo

Đurić: Krajem mandata Vlade očekujem veći povratak Srba na Kosovo

Pravda 10.08.2016
BEOGRAD- Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić očekuje da će do kraja mandata nove vlade doći do prvog masovnijeg povratka Srba proteranih 1999. godine, u one sredine u južnoj pokrajini gde je bezbedno. "Mi smo prethodnih nedelja… »
Đurić očekuje da vlada još više pomaže Srbima na KiM

Đurić očekuje da vlada još više pomaže Srbima na KiM

Beta 10.08.2016
Direktor Kаncelаrije Vlade Srbije zа Kosovo i Metohiju Mаrko Djurić izjavio je danas da Srbija nikada neće odustati od borbe za Kosovo i Metohiju i da će nova vlada pružati još veću pomoć Srbima na Kosovu, kao i da očekuje da do kraja njenog… »
Đurić: Prvi masovniji povratak Srba na KiM do kraja mandata vlade

Đurić: Prvi masovniji povratak Srba na KiM do kraja mandata vlade

Telegraf 10.08.2016
- Znam da ima pojava nedovoljne posvećenosti i nedolazaka na posao, u narednom periodu ćemo time da se bavimo, jer time se šalje jako loš primer i za druge nivoe vlasti - istakao je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. Direktor Kancelarije za… »
Đurić: Jačanje institucija na Kosovu

Đurić: Jačanje institucija na Kosovu

Večernje novosti 10.08.2016
Od ove jeseni počinje proces bolje organizacije javnih službi na Kosovu, izjavio je danas šef kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Jačanje institucionalne organizacije Srba na Kosovu je jedan od ključnih prioriteta nove vlade… »
Đurić: Korupcija u institucijama Srbije na Kosovu

Đurić: Korupcija u institucijama Srbije na Kosovu

N1 Info 10.08.2016
Jačanje institucija Srba na Kosovu jedan je od ključnih prioriteta nove vlade, koja će od jeseni početi proces bolje organizacije javnih službi na Kosovu, rekao je šef kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. On je upozorio i na… »

Vesti dana »