Povezane vesti

Cvijanović i Ivanić čestitali Vučiću na formiranju vlade

Cvijanović i Ivanić čestitali Vučiću na formiranju vlade

RTS 12.08.2016
Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Aleksandru Vučiću povodom njegovog reizbora za predsednika Vlade Republike Srbije. I član Predsedništva BiH Mladen Ivanić uputio je Aleksandru Vučiću povodom izbora za… »
Srpska lista i stranka "Slovaci napred" čestitali izbor vlade

Srpska lista i stranka "Slovaci napred" čestitali izbor vlade

RTS 12.08.2016
Stranka "Slovaci napred" čestitala je premijeru Aleksandru Vučiću na izboru uz poruku da mu daje punu podršku u sporovođenju reformi i programu Vlade Republike Srbije. I Srpska lista čestitala je Aleksandru Vučiću na formiranju nove vlade u… »
Dodik: Srbija je najveća i najmoćnija zemlja u regionu i mora da vrati tu svoju ulogu

Dodik: Srbija je najveća i najmoćnija zemlja u regionu i mora da vrati tu svoju ulogu

Pravda 12.08.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će nova Vlada Srbije obezbediti dalje jačanje moći Srbije. - Mislim da je ovo vlada kontinuiteta i da će ona obezbediti dalje jačanje moći same Srbije i da ćemo, što je za nas primarno… »

Blic 12.08.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će nova Vlada Srbije obezbediti dalje jačanje moći Srbije. - Mislim da je ovo vlada kontinuiteta i da će ona obezbediti dalje jačanje moći same Srbije i da ćemo, što je za nas primarno… »
Dodik: Nova Vlada obezbediće jačanje moći Srbije

Dodik: Nova Vlada obezbediće jačanje moći Srbije

Srbija danas 12.08.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će nova Vlada Srbije obezbediti dalje jačanje moći Srbije, dodajući da je stabilna i jaka Srbija veoma važna i za svakog u Republici Srpskoj. - Mislim da je ovo Vlada kontinuiteta i da će ona… »

Vesti dana »