Povezane vesti
Ministarstvo preporučilo raskidanje ugovora na Koridoru 10
RTV 15.08.2016
Vranje, BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas u Vranju da je njeno ministarstvo dalo preduzeću "Putevi Srbije" dve preporuke za raskidanje ugovora sa izvođačima radova na Koridoru 10, a da se… »
Mihajlović: Moj zadatak je da obezbedim građanima lakši život
Nova ekonomija 15.08.2016
Ministаrkа grаđevinаrstvа, sаobrаćаjа i infrаstrukture Srbije Zorаnа Mihаjlović izjavila je da će njen zadatak u novoj vladi biti da obezbedi što lakši život običnim građanima i da završi autoputeve ka Grčkoj i Bugarskoj na Koridoru 10 i Koridoru 11. Ona… »
Mihajlović: Moj posao je da olakšam život građanima
Beta 15.08.2016
Ministаrkа grаdjevinаrstvа, sаobrаćаjа i infrаstrukture Srbije Zorаnа Mihаjlović izjavila je da će njen zadatak u novoj vladi biti da obezbedi što lakši život običnim gradjanima i da završi autoputeve ka Grčkoj i Bugarskoj na Koridoru 10 i Koridoru 11… »
Vesti dana »
Evo kada Novak započinje pohod ka tituli na Australijan openu: Đoković dobio idealan termin!
Kurir pre 21 minutajoš 19 povezanih
Danas u Srbiji vetrovito, temperatura do pet stepeni
Serbian News Media pre 55 minutajoš 14 povezanih
"Mandićevo isključenje kontroverzno - znam ga, želi da dokaže svom narodu da mu je žao"
B92 pre 1 satjoš 14 povezanih
Večeras protest studenata u Novom Sadu - predstavljaju šta za njih znači pobeda
N1 Info pre 45 minutajoš 3 povezane
Prekid vatre u Ukrajini: Rusija i Ukrajina dogovorile privremeno primirje, evo zašto se obustavljaju sukobi
Dnevnik pre 2 satajoš 8 povezanih