Povezane vesti
Španovićeva stigla u Beograd: Nedostajalo je malo sreće, ali Tokio nije daleko
Večernje novosti 20.08.2016
Dan posle takmičenja sam shvatila da ima nešto veće, a to je što sam zdrava i što imam iza sebe ljude koji su uvek tu uz mene, kao i da sam bila malo budalasta što sam plakala - rekla je Ivana. ZLATNE ruže koje je Ivana Španović dobila od dečka po… »
Ivana Španović: "Ponosna sam"
Sportske.net 20.08.2016
Srpska atletičarka dala svoj prvi intervju po povratku iz Rija gde je osvojila bronzanu medalju. Bila je razočarana što je završila kao trećeplasirana, priznala je da je pucala na zlato, ali je svesna da je napravila ogroman uspeh. "Uvek po dolasku u… »
Ivana Španović: Da sam znala da mi je 7,08 krajnji domet verovatno bih skakala od sreće
Sportski žurnal 20.08.2016
Tuga ipak nije dugo trajala. Osmeh je zamenio suze na licu sjajne Ivane Španović, 26-godišnje devojke iz Zrenjanina. Reka suza tekla je u miks zoni. Dugo Ivana Španović nije mogla da dođe do daha. Izgledala je kao da su joj sve leđa potonule, a ne kao da… »
Srećna sam i što sam ja sa bronzom doprinela ukupnom uspehu srpskog sporta
Politika 20.08.2016
Ivana Španović danas stiže u otadžbinu. – Našoj izvanrednoj atletičarki, malo je nedostajalo da osvoji zlato: skok u trećoj seriji, koji je prestupila za jedan centimetar, iznosio je sjajnih 7,23 m. Od našeg izveštača Rio – Reka suza je tekla u miks… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene dalje od ulaza, zaposleni ušli u sud (foto)
Blic pre 10 minutajoš 24 povezane

Evropa se utrkuje da iskoristi Trumpovu podršku planu za slanje trupa u Ukrajinu
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 35 povezanih

VREME DANAS: Sunčana sreda širom Srbije, u petak stiže osveženje
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih

SNS poziva na skupove, studenti građanima poručili da ignorišu tu predstavu
Novi magazin pre 29 minutajoš 9 povezanih

Vučević pozvao građane na okupljanje širom Srbije: Ne želimo sukobe već da vratimo otete institucije
Beta pre 20 minutajoš 11 povezanih