Povezane vesti

Srbija pregazila Australiju, za zlato sa 'Drim timom'!

Srbija pregazila Australiju, za zlato sa 'Drim timom'!

Prva 20.08.2016
Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale olimpijskog turnira, prvi put od 1996. godine! Tim Aleksandra Đorđevića, koji je pre 20 godina kao plejmejker predvodio nacionalni tim do finala u Atlanti, pregazio je u polufinalu najprijatnije… »
Divac: Naslednici, uradite ono što mi nismo

Divac: Naslednici, uradite ono što mi nismo

Radio 021 20.08.2016
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac čestitao je košarkaškoj reprezentaciji Srbije plasman u finale Olimpijskog turnira u Riju i poželeo joj da uradi ono što njegova generacija nije uspela - savlada SAD i osvoji zlatnu medalju. Pre… »
"Srbi, ludaci"

"Srbi, ludaci"

Vesti online 20.08.2016
"Orlovi" su blistavom igrom protiv Australije obezbedili finale Olimpijskih igara, gde nas čeka SAD. Biće to repriza Mundobasketa iz 2014. godine. Takođe, pre 20 godina na OI u Atlanti, tada SR Jugoslavija igrala je u meču za zlato sa "drim timom". U… »
Prelepa slika: Košarkašice Srbije na pobedničkom postolju, bronza kao zlato! (FOTO)

Prelepa slika: Košarkašice Srbije na pobedničkom postolju, bronza kao zlato! (FOTO)

Hot sport 20.08.2016
Reprezentativke Srbije u košarci napravile su fenomenalan uspeh, jer su na Olimpijskim igrama zauzele treće mesto i osvojile bronzu. Druga je Španija, a prva reperzentacija SAD. DA SE NAJEŽIŠ: One su srpske junakinje, ovako su se motivisale da se… »
Ameri: Ne idemo bez zlata iz Brazila, Srbi su fizički jaki ali uzvratićemo istom merom

Ameri: Ne idemo bez zlata iz Brazila, Srbi su fizički jaki ali uzvratićemo istom merom

Mozzart sport 20.08.2016
Amerikanci hvale Orlove, ali veruju u trijumf. Samopouzdanje ne napušta Amerikance. Na putu SAD ka sedmom olimpijskom zlatu nalazi se odlučan sastav Srbije, ali NBA zvezde nisu uplašene partijom čete Aleksandra Đorđevića, koja je deklasirala… »
Šta je Divac poručio "orlovima" pred duel sa "drim timom"?

Šta je Divac poručio "orlovima" pred duel sa "drim timom"?

Vesti online 20.08.2016
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, proslavljeni srpski košarkaš, Vlade Divac, pružio je podršku "orlovima" u meču sa SAD u finalu Olimpijskih igara u Riju. - Bravo naslednici!! E sad i ono što mi nismo uspeli, ZLATO SA OLIMPIJSKIH IGARA -… »

Vesti dana »