Povezane vesti
Arena Cineplex Vas časti ulaznicama od 100 dinara!
Moj Novi Sad 20.08.2016
Zbog velikog uspeha naših sportista na Olimpijskim igrama, Arena Cineplex zajedno sa Novosađanima slavi! U sredu, 24. avgusta, cena ulaznice za SVE 2D i 3D filmove nezavisno od termina prikazivanja biće 100 dinara! Arena vas poziva da proslavite… »
Veliki popust u bioskopu Arena Cineplex zbog uspeha sportista u Riju
Radio 021 20.08.2016
Zbog velikog uspeha srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Riju, menadžment bioskopa Arena Cineplex odlučio je da u sredu odobri veliki popust na 2D i 3D filmove. Ovu priliku Novosađani će moći da iskoriste u sredu, 24. avgusta, a cena svih… »
Popust za filmove u bioskopu "Arena"
NoviSad.com 20.08.2016
Novi Sad - Bioskop "Arena Cineplex" proslaviće s Novosađanima uspeh naših sportista na Olimpijskim igrama, tako što će dati popust na ulaznice za 2D i 3D projekcije. U sredu, 24. avgusta, cena ulaznice za sve 2D i 3D filmove, nezavisno od termina… »
Vesti dana »
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 28 minutajoš 18 povezanih
Ukratko iz sveta - Kina uzvraća udarac Trumpu, najavila nove carine Americi
Bloomberg Adria pre 34 minutajoš 17 povezanih
Tramp odložio uvođenje carina prema Kanadi i Meksiku, na snazi ostaju samo one prema Kini
NIN pre 29 minutajoš 17 povezanih
Čeka nas mraz, temperature -9: Za vikend jaka košava, RHMZ objavio prognozu za prvu polovinu februara
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih