Povezane vesti

Dodik: Vučić nije vršio pritisak na mene

Dodik: Vučić nije vršio pritisak na mene

Mondo 22.08.2016
Predsednik Republike Srpske odbacio je spekulacije da je premijer Srbije pokušao da ga nagovori da odustane od referenduma o Danu RS, istakavši da Aleksandar Vučić nikada nije vršio pritisak oko referenduma. Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba Dodik je u… »
"Vučić nije vršio pritisak oko referenduma"

"Vučić nije vršio pritisak oko referenduma"

RTV 22.08.2016
BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je danas spekulacije da je premijer Srbije Aleksandar Vučić pokušao da ga nagovori da odustane od referenduma o Danu RS, istakavši da srpski predsednik Vlade nikada na njega nije vršio… »
Dodik: Vučić nije vršio pritisak na mene oko referenduma

Novi magazin 22.08.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je danas spekulacije da je premijer Srbije Aleksandar Vučić pokušao da ga nagovori da odustane od referenduma o Danu RS, istakavši da srpski predsednik Vlade nikada na njega nije vršio pritisak oko… »

RTS 22.08.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je spekulacije da je premijer Srbije Aleksandar Vučić pokušao da ga nagovori da odustane od referenduma o Danu RS, istakavši da srpski predsednik Vlade nikada na njega nije vršio pritisak oko… »
Dodik: Referendum o Danu RS će se održati

Dodik: Referendum o Danu RS će se održati

Beta 22.08.2016
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik rekao je da će se referendum o Danu RS održati 25. sepembra, kao i da ne vidi zbog čega se oko tog pitanja "diže tolika galama". On je za današnje "Večernje novosti" kazao da premijer Srbije Aleksandar… »
Milorad Dodik: Vučić ne vrši pritisak na mene, referendum će se održati

Milorad Dodik: Vučić ne vrši pritisak na mene, referendum će se održati

Pravda 22.08.2016
BANjALUKA - Premijer Vučić nikada nije vršio pritisak na mene oko referenduma o Danu Republike Srpske, niti su odnosi Beograda i Banjaluke takvi da se iz Srbije vrše pritisci na lidere RS. Uvek je to bila samo razmena mišljenja o važnosti teme… »
Milorad Dodik: Vučić ne vrši pritisak na mene

Milorad Dodik: Vučić ne vrši pritisak na mene

Večernje novosti 22.08.2016
Predsednik RS Milorad Dodik o zahtevima za odlaganje referenduma i odnosima sa Sarajevom i Beogradom. Bio je to prijatan razgovor partnera. Za Kovača i njemu slične svaki uspeh Srbije je noćna mora. PREMIJER Vučić nikada nije vršio pritisak na mene… »
Predrag Ćeranić: Okamenjeni užas

Predrag Ćeranić: Okamenjeni užas

Pravda 22.08.2016
Prisluživanjem svijeća kod „Topole užasa“ završeno je obilježavanje 75 godina od početka genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u koncentracionom logoru Jasenovac, najvećem srpskom gradu pod zemljom. Manifestacija je održana u zajedničkoj… »
Detalji sastanka Vučića i zvaničnika Republike Srpske: O referendumu ni slova, na konsultacijama i Pupovac

Detalji sastanka Vučića i zvaničnika Republike Srpske: O referendumu ni slova, na konsultacijama i Pupovac

Pravda 22.08.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije od predsednika Republike Srpske Milorada Dodika tražio da odustane od referenduma o Danu Srpske na sastanku koji je održan u petak uveče u Donjoj Gradini, saznaje se od učesnika skupa. Sastanku, koji… »
Dačić: Srbija se neće mešati u unutrašnja pitanja BiH i RS

Dačić: Srbija se neće mešati u unutrašnja pitanja BiH i RS

Blic 21.08.2016
Povodom referenduma u Republici Srpskoj o Danu Republike, Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, ponovio je da se Srbija neće mešati u unutrašnje stvari BiH i Republike Srpske. On je podsetio da je skoro cela Vlada Srbije pre dva dana bila u… »
Novosti otkrivaju Vučić: O referendumu RS ni slovo!

Novosti otkrivaju Vučić: O referendumu RS ni slovo!

Večernje novosti 21.08.2016
Detalji sastanka premijera Srbije Aleksandra Vučića sa zvaničnicima Srpske. Centralna tema bila je zaštita srpskog naroda u regionu, izjašnjavanje nije pomenuto. PREMIJER Srbije Aleksandar Vučić nije od predsednika Republike Srpske Milorada Dodika… »

Vesti dana »