Povezane vesti

Horor u Zvorniku: Roditelji priznali da su ubili i zakopali svog sinčića (2)

Horor u Zvorniku: Roditelji priznali da su ubili i zakopali svog sinčića (2)

Telegraf 23.08.2016
Oba njegova roditelja su na ispitivanju u policijskoj stanici Zvornik, kako bi se utvrdile sve činjenice oko smrti dečaka. Dvogodišnje dete nestalo pre nekoliko dana u Zvorniku, pronađeno je mrtvo. Naime, dečak je ubijen i zakopan u ovom gradu, a za… »
Horor u zvorniku: Šta se sve dešavalo u kući nasilnika pre ubistva dečaka (2)

Horor u zvorniku: Šta se sve dešavalo u kući nasilnika pre ubistva dečaka (2)

Kurir 23.08.2016
Bosnu i Hercegovinu, ali i kompletan region, potresla je vest o monstruznom ubistvu dečaka (2) Lazara Rebića u Donjoj Kamenici kod Zvornika. Za ubistvo dečaka iz Zvornika osumnjičeni su njegov ujak Mijat Stankić (38) i njegova nevenčana supruga Fata… »
Oglasio se otac zverski Ubijenog dečaka: Poslednji put sam ga video u subotu, imao je ogrebotine na licu

Oglasio se otac zverski Ubijenog dečaka: Poslednji put sam ga video u subotu, imao je ogrebotine na licu

Telegraf 23.08.2016
Policija je u istrazi došla do saznanja da su F.D. i otac dečaka M.S. najverovatnije ubili dečaka. Ubistvo dvogodišnjeg dečaka u Zvorniku za koje su osumnjičeni M.S. (38) i njegova nevenčana supruga F.D. (34) potreselo je ovo malo mesto na granici… »
Otac ubijenog dečaka (2) iz zvornika: Sina sam poslednji put video živog u subotu!

Otac ubijenog dečaka (2) iz zvornika: Sina sam poslednji put video živog u subotu!

Srbija danas 23.08.2016
Stravično ubistvo potreslo region. Ubistvo dvogodišnjeg dečaka u Zvorniku za koje su osumnjičeni M.S. (38) i njegova nevenčana supruga F.D. (34) potreselo je ovo malo mesto na granici sa Srbijom. Ubijenog dečaka, njegovog mlađeg brata i oca je… »
Horor u zvorniku: Ujak i ujna ubili dečaka (2)

Horor u zvorniku: Ujak i ujna ubili dečaka (2)

Blic 23.08.2016
Bijeljinska policija uhapsila je ujaka ubijenog dvogodišnjeg dečaka iz Zvornika i njegovu nevenčanu suprugu, a kako nezvanično saznajemo radi se o Mijatu Stankiću (38) i Fatimi Durak (34). Oni su policiji priznali da su dečaka ubili i pokazali mesto… »
Zvornik: Uhapšen par zbog ubistva bebe

Zvornik: Uhapšen par zbog ubistva bebe

N1 Info 23.08.2016
Policijski službenici Zvornika uhapsili su M. S. i F. D. zbog sumnje da su ubili dete staro 20 meseci. Nestanak dečaka prijavljen je 18.08. 2016. godine u Policijsku stanicu Zvornik. Policijski službenici došli su do saznanja da su lica F. D. i M. S… »
Užas u Zvorniku: Ujak i ujna ubili dečaka (2) i pokazali policiji gde su ga zakopali

Užas u Zvorniku: Ujak i ujna ubili dečaka (2) i pokazali policiji gde su ga zakopali

Vesti online 23.08.2016
Bijeljinska policija uhapsila je ujaka ubijenog dvogodišnjeg dečaka iz Zvornika i njegovu nevenčanu suprugu, a kako nezvanično saznajemo radi se o Mijatu Stankiću (38) i Fatimi Durak (34). Oni su policiji priznali da su dečaka ubili i pokazali mesto… »

Vesti dana »