Povezane vesti
Stefan Marković napustio reprezentaciju
Radio 021 24.08.2016
Dugogodišnji košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Marković odlučio je da se povuče iz nacionalnog tima nakon osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju. Marković, koji je igrao za reprezentaciju od 2007. godine, uz kapitena Miloša… »
Kraj: Stefan Marković potvrdio oproštaj od dresa ‘orlova’
Hot sport 24.08.2016
Kao što je juče nagovešteno, Stefan Marković je potvrdio oproštaj od nacionalnog tima Srbije. Srbija je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila srebrnu medalju, a jedan od najiskusnijih reprezentativaca Stefan Marković uveren je da je to ogroman… »
Marković se oprostio od reprezentacije
RTV 24.08.2016
BEOGRAD - Dugogodišnji košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Marković odlučio je da se povuče iz nacionalnog tima nakon osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, prenose Novosti. Marković, koji je igrao za reprezentaciju od 2007. godine… »
Stefan Marković: Čast je bilo igrati za Srbiju
Večernje novosti 23.08.2016
Do pre neki dan nedostajalo mi je olimpijsko odličje, a evo sada je i ono tu. Zaokružio sam u reprezenetaciji sve što sam mogao, rekao je popularni Pefi. NA grudima Stefana Markovića srebrna medalja i prislonjena glava sina kog je držao u naručju. Čvrst… »
Vesti dana »

Struja u Srbiji od 1. oktobra skuplja za 6,6 odsto, menja se i granica za „crvenu zonu“
Nova pre 21 minutajoš 30 povezanih

Uhapšen policajac (39) sa novog Beograda: Sumnja se da je uzeo 700.000 evra preko "Netflix" fišing prevare: Otkriveni novi detalji
Blic pre 51 minutajoš 31 povezana

Direktor Telekoma će tužuti medije zbog objavljivanja njegovog razgovora
Vreme pre 36 minutajoš 53 povezane

10 Razloga zašto su nove mere dobre za svakoga od nas Analiza profesora Dimitrijevića za Alo!
Alo pre 11 minutajoš 47 povezanih