Povezane vesti
Stefan Marković napustio reprezentaciju
Radio 021 24.08.2016
Dugogodišnji košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Marković odlučio je da se povuče iz nacionalnog tima nakon osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju. Marković, koji je igrao za reprezentaciju od 2007. godine, uz kapitena Miloša… »
Kraj: Stefan Marković potvrdio oproštaj od dresa ‘orlova’
Hot sport 24.08.2016
Kao što je juče nagovešteno, Stefan Marković je potvrdio oproštaj od nacionalnog tima Srbije. Srbija je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila srebrnu medalju, a jedan od najiskusnijih reprezentativaca Stefan Marković uveren je da je to… »
Marković se oprostio od reprezentacije
RTV 24.08.2016
BEOGRAD - Dugogodišnji košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Marković odlučio je da se povuče iz nacionalnog tima nakon osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, prenose Novosti. Marković, koji je igrao za reprezentaciju od 2007… »
Stefan Marković: Čast je bilo igrati za Srbiju
Večernje novosti 23.08.2016
Do pre neki dan nedostajalo mi je olimpijsko odličje, a evo sada je i ono tu. Zaokružio sam u reprezenetaciji sve što sam mogao, rekao je popularni Pefi. NA grudima Stefana Markovića srebrna medalja i prislonjena glava sina kog je držao u naručju… »
Vesti dana »

Zahtev za pokretanje istrage zbog napada na studente ispred Skupštine Novog Sada
Vreme pre 3 satajoš 22 povezane

Evropski sud za ljudska prava traži od Srbije da se izjasni o upotrebi zvučnog topa
Al Jazeera pre 3 satajoš 15 povezanih

Pet najvećih sindikata u Srbiji dogovorili saradnju i potvrdili podršku studentima
Beta pre 10 satijoš 11 povezanih

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
BBC News pre 6 satijoš 29 povezanih

Zelenski: Dobre mere, Ukrajina će primeniti dogovor koji je najavio Vašington
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih