Povezane vesti
Lauš osvojio tvrđavu
Večernje novosti 25.08.2016
Slavni glumac o povratku na Filmske susrete i "Smrdljivoj bajci". Ova priča nema nikakve veze sa mojim životom. VELIKA je čast bila stajati oči u oči sa punom Tvrđavom. Veliko je zadovoljstvo posle toliko godina biti pred tako divnim skupom ljudi. Nisam… »
Lauševiću publika na Fimskim susretima nije dala da ode s pozornice
Press 25.08.2016
Ne znam da li je veća moja čast ili je veće moje uzbuđenje što sam večeras ovde sa vama. Najlepše vam hvala, poručio je vidno uzbuđeni glumac Žarko Laušević u sredu uveče publici Filmskih susreta u Nišu. foto: blic.rs Poznatog glumca niška publika… »
Vesti dana »

Putin na sastanku sa Si Đinpigom: Rusko-kineski odnosi su na nivou bez presedana
Beta pre 18 minutajoš 26 povezanih

Ko čeka Srbiju u osminu finala Evrobasketa? Postoje dva scenarija i sve zavisi od okršaja sa Turcima
Nova pre 52 minutajoš 27 povezanih

Tenkovi, turizam i poziranje fotografima: Zašto su Kim Džong Un, Putin i Vučić u Pekingu
BBC News pre 43 minutajoš 13 povezanih

Građani sa oduševljenjem dočekali pojeftinjenja hrane, ogreva i kredita! Cene nikad niže, evo koliko tačno možete da uštedite
Kurir pre 37 minutajoš 11 povezanih

Muškarac izgoreo u stanu, njegove komšije na nosilima izvlačili: Detalji užasa u Sremčici, požar se proširio na ceo sprat (foto)
Blic pre 27 minutajoš 19 povezanih