Povezane vesti
"Videla sam vanzemaljca na liniji 28": Bliski susret treće vrste šokirao gledaoce jutarnjeg programa tv "Pink"
Blic 06.09.2016
Jutarnji program Televizije Pink je u 22 minuta podgrejao maštu gledaocima pričajući o vanzemaljcima među nama s gošćom koja je tvrdila da je nekoliko puta imala priliku za bliski susret s njima. Voditelj programa, Srđan Predojević, je najavio… »
Ona tvrdi da su vazemaljci svuda oko nas, jednog je videla u troli
Tračara 06.09.2016
Publicista Irena Sjekloća Miler je u Jutarnjem programu pričala o vanzemaljicima. Kako tvrdi, vanzemaljci su svuda oko nas, ali da mi to još uvek ne znamo. “Od detinjstva sanjam vanzemaljce, NLO… onda sam kasnije počela da istražujem to i naravno… »
Kratak kurs o vanzemaljcima na nacionalnoj frekvenciji (video)
Večernje novosti 05.09.2016
U Jutarnjem programu Televizije Pink 22 minuta pričalo se o vanzemaljcima među nama. Od ta 22 minuta izdvajamo vam nekoliko izjava. U Jutarnjem programu Televizije Pink 22 minuta pričalo se o vanzemaljcima među nama. Od ta 22 minuta izdvajamo vam… »
Vesti dana »
Ovo je ubica koji je brutalno overio direktora velike kompanije: Supruga progovorila o pretnjama koje je dobijao (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Marin Le Pen srušila vladu Francuske: Oštrom porukom udarila na sujetu Makronu: Neće mu biti dobro kad ovo čuje
Blic pre 3 satajoš 4 povezane