Povezane vesti

Dodik: Ne odustajemo od referenduma

Dodik: Ne odustajemo od referenduma

Novi magazin 08.09.2016
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da RS ne odustaje od referenduma zakazanog za 25. septembra, i da je to saopštio i predstavnicima zemalja članica Saveta za implementaciju mira (PIK), sa kojima je danas razgovarao u Banjaluci… »
Referendum u RS – test za secesiju?

Referendum u RS – test za secesiju?

Dojče vele 08.09.2016
„Političari u Republici Srpskoj igraju se vatrom“ – prenose mediji na nemačkom reči Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka uz ocenu da problem sa najavljenim referendumom u RS nije nimalo naivan. „Referendum u Republici Srpskoj zakazan je… »
Dodik: Hapse me već 10 godina

Dodik: Hapse me već 10 godina

Danas 08.09.2016
Ne bojim se istrage i spreman sam da svim organima u Srbiji i Republici Srpskoj (RS) dam bilo kakvu izjavu koja se bude tražila, izjavio je za NIN predsednik RS Milorad Dodik. On navodi da "nije moguće" da odustane od referenduma o Danu Republike Srpske… »
Novi NIN: Milorad Dodik kod Olje Bećković: Hapse me već deceniju, a ja ko ptica slobodan!

Novi NIN: Milorad Dodik kod Olje Bećković: Hapse me već deceniju, a ja ko ptica slobodan!

Blic 08.09.2016
Ne bojim se istrage i spreman sam da svim organima u Srbiji i Republici Srpskoj dam bilo kakvu izjavu koja se bude tražila, kaže za novi broj magazina NIN predsednik RS Milorad Dodik. U intervjuu Olji Bećković, Dodik poručuje da se i pored istrage… »

Vesti dana »