Povezane vesti
Dodik: Ne odustajemo od referenduma
Novi magazin 08.09.2016
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da RS ne odustaje od referenduma zakazanog za 25. septembra, i da je to saopštio i predstavnicima zemalja članica Saveta za implementaciju mira (PIK), sa kojima je danas razgovarao u Banjaluci… »
Referendum u RS – test za secesiju?
Dojče vele 08.09.2016
„Političari u Republici Srpskoj igraju se vatrom“ – prenose mediji na nemačkom reči Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka uz ocenu da problem sa najavljenim referendumom u RS nije nimalo naivan. „Referendum u Republici Srpskoj zakazan je za 25… »
Dodik: Hapse me već 10 godina
Danas 08.09.2016
Ne bojim se istrage i spreman sam da svim organima u Srbiji i Republici Srpskoj (RS) dam bilo kakvu izjavu koja se bude tražila, izjavio je za NIN predsednik RS Milorad Dodik. On navodi da "nije moguće" da odustane od referenduma o Danu Republike Srpske… »
Novi NIN: Milorad Dodik kod Olje Bećković: Hapse me već deceniju, a ja ko ptica slobodan!
Blic 08.09.2016
Ne bojim se istrage i spreman sam da svim organima u Srbiji i Republici Srpskoj dam bilo kakvu izjavu koja se bude tražila, kaže za novi broj magazina NIN predsednik RS Milorad Dodik. U intervjuu Olji Bećković, Dodik poručuje da se i pored istrage… »
Vesti dana »

Mali: Uredba Vlade o ograničavanju trgovačkih marži obuhvatiće 20.000 proizvoda
Zoom UE pre 1 satjoš 39 povezanih

Dvojica uhapšena nakon sukoba ispred Filozofskog fakulteta, jedan policajcu oteo štit, drugi to pokušavao
Luftika pre 17 minutajoš 25 povezanih

(Foto, video) ruski krvavi udar na Kijev! Noć pakla, gađan centar grada, stižu jezivi prizori: Ubijena i deca, oštećeni soliteri, kuće, vrtići i zgrada EU
Blic pre 57 minutajoš 46 povezanih

Razgovor Milera i Lučića: Znam da je Vučić uznemiren, ali ne mogu odmah da rasparčam Junajted mediju
Radio sto plus pre 57 minutajoš 39 povezanih