Povezane vesti
Tomislav Nikolić za kurir: Niko nema šanse da me pobedi na izborima!
Kurir 09.09.2016
Još sam predsednik Srbije, a ne kandidat, ali ako odlučim da se kandidujem, Dačić, Šešelj, Ljajić, Janković nemaju protiv mene nikakve šanse. Izvanredno obavljam svoj posao, nisam napravio nijednu grešku. Ne mogu, bre, da radim svoj posao, evo… »
Tomin ingliš i "not jet": Sprdaju se sa mnom da ispadne kako je predsednik Srbije seljak! (video)
Pravda 09.09.2016
Nekako mi palo da odgovorim sa "not yet". Razgovarao sam Korejcem pre toga, ostao trag od engleskog, pa sam ga baš iskoristio, rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić objašnjavajući zašto je na pitanje novinara da li će se kandidovati za još… »
Tomislav Nikolić o "not yet": Kritikuju me da bi stvorili utisak da je predsednik Srbije seljak
Blic 09.09.2016
- Nekako mi palo da odgovorim sa "not yet". Razgovarao sam Korejcem pre toga, ostao trag od engleskog, pa sam ga baš iskoristio - ovako je predsednik Srbije Tomislav Nikolić objasnio zašto je na pitanje novinara da li će se kandidovati za još jedan… »
Nikolić se osvrnuo na kritike nakon "not yet": Žele da stvore utisak da sam seljak i da je to nezamislivo i ponižavajuće…
Telegraf 09.09.2016
Nikolić ističe da se namerno stvara slika u javnosti o njemu kao o nekome ko ne zna engleski i da iza toga stoje drugi interesi. Odgovor koji je predsednik Srbije Tomislav Nikolić dao novinarima na engleskom jeziku postao je apsolutni hit u medijima i… »
Vesti dana »

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, na protest u Beogradu peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTS pre 50 minutajoš 25 povezanih

NSPRS: Krivične prijave protiv ministarke prosvete i finansijskih savetnika u školskim upravama zbog umanjenja plata
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane

Nova prognoza Marka Čubrila: Evo kad tačno stižu jaki pljuskovi i zahlađenje, ali i sneg na planinama
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih

"Pobedićemo ih u trgovinskom ratu kao u hokeju": Novi premijer Kanade najavio okršaj sa Trampom: Karni udario i na Trudoa, evo šta su prioriteti
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 5 satijoš 14 povezanih