Povezane vesti

Lalatović: Zvao me je Čukarički

Lalatović: Zvao me je Čukarički

Večernje novosti 13.09.2016
Taj poziv je potvrda dobrog rada i mene i kluba, ali mene zanimaju samo Vojvodina i naredna utakmica - kaže Nenad. NENAD Lalatović, trener Vojvodine, kako je poručio u jučerašnjem razgovoru sa novinarima, ostaje na klupi novosadskog superligaša. On… »
Lalatović: Zvao me je Čukarički, to je dobro za mene, ali i za Vojvodinu (video)

Lalatović: Zvao me je Čukarički, to je dobro za mene, ali i za Vojvodinu (video)

Sportski žurnal 13.09.2016
Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović demantovao je medijske glasine o njegovom mogućem prelasku u Čukarički. – Imao sam poziv od ljudi iz Čukaričkog, koji su mi rekli da bi voleli da ja vodim njihov tim. Mislim da je to dobro kako za… »
Lalatović potvrdio: Traži me Čukarički, dobro je to i za Vošu

Lalatović potvrdio: Traži me Čukarički, dobro je to i za Vošu

Mozzart sport 13.09.2016
“Imao sam poziv od ljudi iz Čukaričkog, koji su mi rekli da bi voleli da ja vodim njihov tim. Trenutno razmišljam samo o utakmici u Novom Pazaru", poručuje trener Novosađana. Fudbalska čaršija je juče tokom celog dana iščekivala informaciju da… »
Lalatović potvrdio: "Dobio sam poziv Čukaričkog"

Lalatović potvrdio: "Dobio sam poziv Čukaričkog"

Sportske.net 13.09.2016
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je dobio ponudu Čukaričkog ali da je u datom momentu fokusiran isključivo na pravljenje uspeha sa Novosađanima. Najvažnija fudbalska vest u Srbiji tokom jučerašnjeg dana bila je ostavka koju… »

Vesti dana »