Povezane vesti
Le: Gradonačelnik zapretio raskidom koalicije
OK radio 14.09.2016
Nezadovoljan što je u Sportskom centru „Dubočica“, kojim upravljaju socijalisti, nedavno zaposleno troje ljudi, gradonačelnik Goran Cvetanović je poručio da će raskinuti vladajuću koaliciju ukoliko oni ne budu otpušteni. Iz SPS-a tvrde da su… »
Cvetanović : Ako SPS nastavi da zapošljava izlazimo iz koalicije
Jug press 14.09.2016
LESKOVAC „Na moje zaprepašćenje juče sam saznao da su u SRC „Dubočica“ zaposlena tri radnika. Poručio sam predsedniku Skupštine, da ako ta tri radnika nastave da rade, 22. septembra ne mogu da računaju na podršku Cvetanovića sa svojim… »
PUCA VLADA! Gradonačelnik Leskovca raskida koaliciju ako SPS ne otpusti tri novozaposlena radnika u SRC „Dubočica“
Jugmedia 14.09.2016
LESKOVAC – Nakon što je saznao da je rukovodstvo Sportsko rekreacionog centra „Dubočica“ pre 7 dana zaposlilo tri nova radnika, gradonačelnik je liderima SPS-a poručio da će još danas raskinuti vladajuću koaliciju ukoliko oni ne budu… »
Pukla koalicija u Leskovcu: Razlaz SNS i SPS zbog partijskog zapošljavanja
Kurir 14.09.2016
Lider leskovačkih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio je danas raskid koalicije sa SPS-om zbog toga što je ta stranka zaposlila tri nova radnika u SRC “Dubočica”. Cvetanović je na konferenciji za novinare rekao da je… »
Vesti dana »
"Duboko me je potresla vest": Predsednik Vučić izjavio saučešće povodom avionske nesreće u Vašingtonu: "Gubitak života ostavlja neizbrisiv trag u srcima porodica"
Blic pre 19 minutajoš 47 povezanih
Beogradski studenti kreću peške u Novi Sad na blokadu mostova
Radio 021 pre 19 minutajoš 8 povezanih
Studenti započinju šetnju od Beograda do Novog Sada; Dačić: Pripadnici MUP-a će u potpunosti obezbeđivati trasu šetnje studenata
RTV pre 19 minutajoš 6 povezanih
Izrael gađao opremu Hezbolaha u južnom Libanu; El Šara imenovan za predsednika Sirije
RTS pre 44 minutajoš 4 povezane