Povezane vesti

Le: Gradonačelnik zapretio raskidom koalicije

Le: Gradonačelnik zapretio raskidom koalicije

OK radio 14.09.2016
Nezadovoljan što je u Sportskom centru „Dubočica“, kojim upravljaju socijalisti, nedavno zaposleno troje ljudi, gradonačelnik Goran Cvetanović je poručio da će raskinuti vladajuću koaliciju ukoliko oni ne budu otpušteni. Iz SPS-a tvrde da su radnici već… »
Cvetanović : Ako SPS nastavi da zapošljava izlazimo iz koalicije

Cvetanović : Ako SPS nastavi da zapošljava izlazimo iz koalicije

Jug press 14.09.2016
LESKOVAC „Na moje zaprepašćenje juče sam saznao da su u SRC „Dubočica“ zaposlena tri radnika. Poručio sam predsedniku Skupštine, da ako ta tri radnika nastave da rade, 22. septembra ne mogu da računaju na podršku Cvetanovića sa svojim timom. Ako pomažemo… »
PUCA VLADA! Gradonačelnik Leskovca raskida koaliciju ako SPS ne otpusti tri novozaposlena radnika u SRC „Dubočica“

PUCA VLADA! Gradonačelnik Leskovca raskida koaliciju ako SPS ne otpusti tri novozaposlena radnika u SRC „Dubočica“

Jugmedia 14.09.2016
LESKOVAC – Nakon što je saznao da je rukovodstvo Sportsko rekreacionog centra „Dubočica“ pre 7 dana zaposlilo tri nova radnika, gradonačelnik je liderima SPS-a poručio da će još danas raskinuti vladajuću koaliciju ukoliko oni ne budu otpušteni… »
Pukla koalicija u Leskovcu: Razlaz SNS i SPS zbog partijskog zapošljavanja

Pukla koalicija u Leskovcu: Razlaz SNS i SPS zbog partijskog zapošljavanja

Kurir 14.09.2016
Lider leskovačkih naprednjaka i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio je danas raskid koalicije sa SPS-om zbog toga što je ta stranka zaposlila tri nova radnika u SRC “Dubočica”. Cvetanović je na konferenciji za novinare rekao da je predsedniku… »

Vesti dana »