Povezane vesti
Vučić zadovoljan: Dobro je da nismo odgovorili nikom iz regiona
Vesti online 15.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je uveren da može da se nađe mirno i pristojno rešavanje tenzija u regionu. Odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše činjenicu da Srbija ima bolje odnose s nekim zemljama Unije, nego s… »
Vučić: Ozbiljno sam za carinsku uniju na Balkanu!
Pravda 15.09.2016
Bio sam ozbiljan kad sam pomenuo carinsku uniju na Balkanu, jer mislim da je to dobra ideja za sve zemlje na tom prostoru, izjavio je danas premijer Aleksanadar Vučić nakon razgovora s francuskim kolegom Manuelom Valsom. - Znam da je ta ideja izazvala… »
Vučić u Parizu: Bio sam ozbiljan predlažući carinsku uniju na Balkanu
Kurir 15.09.2016
PARIZ - Bio sam ozbiljan kad sam pomenuo carinsku uniju na Balkanu, jer mislim da je to dobra ideja za sve zemlje na tom prostoru, izjavio je danas premijer Aleksanadar Vučić nakon razgovora s francuskim kolegom Manuelom Valsom. "Znam da je ta ideja… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 1 satjoš 2 povezane