Povezane vesti
Janković: Pojedini poslanici vlasti tabloidizirali državu
Danas 15.09.2016
Izveštaj za 2015. ne razlikuje se mnogo od izveštaja za prethodnu godinu, kaže Saša Janković, zaštitnik građana za Danas, upitan da komentariše komentare poslanika SNS da je reč o "manifestu Jankovićeve izborne kampanje". - Dovoljno je pogledati… »
Janković: Većina me projektovala kao predsedničkog kandidata
RTV 15.09.2016
BEOGRAD - Zaštitnik građana Saša Janković saopštio je danas da su poslanici vladajuće većine na skupštinskom Odboru za pravosuđe vodili kampanju protiv njega i da su ga "sami projektovali" kao kandidata za još neraspisane predsedničke izbore… »
Janković: Građani zaslužuju više od političke bitke!
Pravda 15.09.2016
Kako je saopšteno iz Jankovićevog kabineta, umesto da razmatraju dokumentovana kršenja prava građana i predloge za unapređivanje rada organa vlasti iz Izveštaja Zaštitnika građana za 2015. poslanici su vodili kampanju protiv Zaštitnika građana… »
Janković: Napadaju me i sami me projektuju kao kandidata
N1 Info 15.09.2016
Zaštitnik građana Saša Janković saopštio je da su poslanici vladajuće većine na skupštinskom Odboru za pravosuđe vodili kampanju protiv njega i da su ga "sami projektovali" kao kandidata za još neraspisane predsedničke izbore. On je u… »
Janković: Prvo su me kandidovali za predsednika, pa se podsmevali vlastitoj ideji
Blic 15.09.2016
Zaštitnik građana Saša Janković kritikovao je danas poslanilke vladajuće većine da su na sednici Odbora za pravosuđe vodili kampnju protiv njega, umesto da su razmatrali dokumentovana kršenja prava građana i predloge za unapređivanje rada organa… »
Vesti dana »
Završena i treća blokada suda u Novom Sadu, poziv da Srbija stane sutra u 11.52
Beta pre 1 satjoš 186 povezanih
Đurić i šef diplomatije Slovačke o jačanju odnosa u oblastima od obostranog interesa
RTV pre 46 minutajoš 50 povezanih
Ruski navodni napad ICBM-om na Dnjipro bila bi prva upotreba te rakete u historiji
Al Jazeera pre 52 minutajoš 42 povezane
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 1 satjoš 94 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih