Povezane vesti
Cela kolekcija srpske dizajnerke ostala u Njujorku
Politika 15.09.2016
Dizajnerka Marina Mićanović predstavila je u utorak novu kolekciju u Velikoj jabuci. Njujorška nedelja mode ambicija je dizajnera širom sveta, a Marina je uspela da je ostvari drugi put zaredom. U februaru je učestvovala na grupnoj reviji sa još… »
Marina Mićanović na New York Fashion Week
Danas 15.09.2016
Modna dizajnerka Marina Mićanović oduševila je revijom koju je održala 13. septembra na čuvenoj njujorškoj nedelji mode. - Utisci su divni! Organizacija revije, komentari koje sam dobila posle revije od prisutnih novinara i ostalih zvanica… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 23 minutajoš 15 povezanih

Novo pravilo upravo primenjeno na Đokoviću, od sada svima isti tretman: Svet tenisa neće više biti isti?
Telegraf pre 2 satajoš 9 povezanih

Netanjahu: Zauzećemo Gazu ako Hamas ne pusti taoce; Gaza: Zatvaranje granica ima "katastrofalne posledice"
RTS pre 23 minutajoš 2 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Novak saznao potencijalnog rivala u polufinalu Majamija: Đokovićev prijatelj stoji na putu ka finalu
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih