Povezane vesti
Zamalo se posvađao sa majkom: Šaban otkrio šta se krije iza jedne od njegovih najlepših pesama
Kurir 18.09.2016
Jedna od najvećih hitova kralja narodne muzike, Šabana Šaulića je pesma "Sanela" a priča o njenom nastanku nije ni malo jednostavna. Naime, pevač je otkrio da je zbog ove pesme imao problem sa svojom majkom. "Čini mi se da je najviše ženskih imena dato… »
Ilda i Sanela: Evo kako su Šabanove ćerke dobile imena
Svet & Skandal 18.09.2016
Šaban Šaulić ispričao je priču o nastanku svoje popularne pesme “Sanela”. “Čini mi se da najviše ženskih imena dato kada sam snimio pesmu “Sanela”. To je slučajno moje ćerke ime. Gde god da sam došao, Australija, Amerika, bilo gde, devojke su mi… »
Vesti dana »

Novak Đoković saznao ime narednog rivala na US Openu, njega je pobedio kada je osvojio 100. titulu!
Telegraf pre 19 minutajoš 5 povezanih

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste upozorila francuskog izaslanika na represiju Prištine prema Srbima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Dubok dekolte, a snima se odozdo: Senidah pokazala vrele kadrove, grudi u prvom planu - poručuju joj: "Kakva boginja" (foto)
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana