Povezane vesti
Tragedija kod Tuzle: Muškarac se razneo bombom u krugu rudnika “Mramor”
Blic 19.09.2016
Beživotno telo muškarca pronađeno je danas poslepodne u krugu Rudnika “Mramor” kod Tuzle, potvrdili su iz MUP Tuzlanskog kantona (TK). Lekar je konstatovao smrt muškarca u 13.55 sati nakon čega je telo prevezeno u Komemorativni centar Tuzla. Iz… »
Ušas u tuzli: Beživotno telo pronađeno u Rudniku Mramor
Kurir 19.09.2016
Beživotno telo muškarca čiji identitet za sada nije poznat pronađeno je danas u poslepodnevnim satima u krugu Rudnika Mramor kod Tuzle, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK). Iz Operativnog centra MUP-a TK su… »
Pucnjava u Tuzli: Jedna osoba ranjena
Blic 18.09.2016
Jedna osoba, čiji identitet za sada nije poznat, ranjena je u pucnjavi koja se večeras oko 20 sati dogodila u Tuzli, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK). Iz MUP TK su za Klix.ba istakli da je povređena osoba… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana