Povezane vesti
Brani za Čelsi, a sanja Atletiko: Plakao sam kad sam odlazio, još uvek osećam njihovu ljubav
Mozzart sport 20.09.2016
Belgijanac očigledno još uvek ima snažnu konekciju sa bivšim klubom. Fenomenalni belgijski golman Tibo Kurtoa nije previše srećan u Londonu i dresu Čelsija. To se može naslutiti nakon današnjih izjava nekadašnjeg čuvara mreže Atletiko Madrida… »
Kurtoa jedva čeka da napusti Ostrvo
Mondo 20.09.2016
Golman Čelsija i reprezentacije Belgije Tibo Kurtoa izjavio je da mu nedostaju Madrid i Španija. Foto: Guliver/Getty images/Alex Livesey Tibo Kurtoa nije srećan u Engleskoj. Priznao je da čezne za Španijom i da je prvih meseci po dolasku na Ostrvo… »
Kurtoa: Hoću u Madrid
Mozzart sport 20.09.2016
"Zaljubio sam se na prvi pogled u Španiju i ljude koji tamo žive. Želim da se vratim", kaže golman Čelsija. Golman Čelsija Tibo Kurtoa jutros je glavna zvezda na Ostrvu. Razlog – njegov intervju španskoj Marki u kojem je otvoreno poručio da… »
Kurtoa potvrdio, želi nazad u Madrid!
Sportske.net 20.09.2016
Nije to tajna, neki smatraju da je pitanje vremena. Dubok trag je Tibo Kurtoa ostavio u Atletiko Madridu. Proveo je tamo tri pune sezone, branio u životnoj formi, pokazao svima o kakvom se golmanu radi i sa Atletikom je uspeo da osvoji prvu titulu… »
Vesti dana »
Srušio se putnički avion u Vašingtonu – udario u vojni helikopter prilikom pada
Vreme pre 1 satjoš 10 povezanih
Tramp proteruje: 30.000 migranata, šalje ih u zatvor! Šokantna odluka predsednika SAD: "Ne želim ih u našoj zemlji"
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Danas u Srbiji oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom
Radio sto plus pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp potpisao prvi zakon u novom mandatu: Naziv dobio po studentkinji (22) koju je ubio venecuelanski imigrant (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Fed nije poslušao Trumpa, Kinezi zadaju glavobolju OpenAI-ju - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 39 minutajoš 3 povezane