Povezane vesti
Od sutra govedina i mleko iz Srbije može opet na tržište BiH
Nova ekonomija 20.09.2016
Od sutra izvoznici iz Srbije mogu nesmetano da na tržište Bosne i Hercegovine izvoze goveđe meso, prerađevine od goveđeg mesa i mleko, kaže Branislav Nedimović. Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović je novinarima… »
Ponovo izvoz govedine u BiH
Danas 20.09.2016
Bosna i Hercegovina(BiH) od sutra ukida zabranu uvoza goveđeg mesa i mleka iz Srbije. To su saopštili danas ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije Branislav Nedimović i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirkom… »
Od sutra moguć izvoz goveđeg mesa u BiH
Novi magazin 20.09.2016
Od sutra izvoznoci iz Srbije mogu nesmetano da na tržište Bosne i Hercegovine plasiraju goveđe meso, prerađevina od goveđeg mesa, kao i mleko, izjavio je danas ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije Branislav Nedimović. Nedimović… »
Od sutra moguć izvoz govedine u BiH
RTV 20.09.2016
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da će od sutra biti dozvoljen izvoz goveđeg mesa i prerađevina iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu, a ostalo je još da se usaglase i tehnički detalji kako bi bio omogućen i izvoz žive… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Uhapšen napadač (32) iz voza: Policija uhvatila muškarca iz Crne Gore: Pesnicama udarao čoveka u glavu, poznat po krađi u tržnom centru
Blic pre 1 satjoš 1 povezana