Povezane vesti
Čapljinac tvrdi da je u njegov automobil udario meteor: “Od udara se vozilo zaljuljalo”
Blic 21.09.2016
Šutio sam dan-dva, pa onda opet mislim, kad sam već to doživeo, trebam i ispričati jer događaj je bio nestvaran. Nikada nisam ni pomislio da mi se to može dogoditi. Vozio sam magistralom iznad Ploča, prema autoputu, odjednom sam primetio kako nešto… »
Krešin auto je pogodilo nešto crveno veličine oraha, ali sve se zatreslo kao da ga je pogodio kamen od 100 kg! (foto)
Telegraf 21.09.2016
- Vozio sam magistralom iznad Ploča, prema auto-putu, odjednom sam primetio kako nešto crveno, veličine oraha, leti prema autu. Čini mi se kako nisam uspeo ni trepnuti, a već sam osetio udar - rekao je Medić. Vlasnik rudarsko-zlatarskog okruga Krešo… »
Krešo u šoku: Meteor mi pao na auto
Mondo 21.09.2016
"Auto se zatresao kao da ga je pogodio kamen od stotinu kilograma", ispričao je šokirani Krešo Medić. Foto: thinkstock/guliver/gettyimages "Primetio sam kako nešto crveno, veličine oraha, leti prema autu. Čini mi se kako nisam uspeo ni da trepnem, a već… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Narod se nije uplašio Vučićevih pretnji: Bajkeri na Voždovcu prave buku ispred policijske stanice, Nišlije izašle zbog uhapšenih studenata
Nova pre 30 minutajoš 25 povezanih

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 50 minutajoš 59 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 55 minutajoš 31 povezana

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih