Povezane vesti
Čapljinac tvrdi da je u njegov automobil udario meteor: “Od udara se vozilo zaljuljalo”
Blic 21.09.2016
Šutio sam dan-dva, pa onda opet mislim, kad sam već to doživeo, trebam i ispričati jer događaj je bio nestvaran. Nikada nisam ni pomislio da mi se to može dogoditi. Vozio sam magistralom iznad Ploča, prema autoputu, odjednom sam primetio kako… »
Krešin auto je pogodilo nešto crveno veličine oraha, ali sve se zatreslo kao da ga je pogodio kamen od 100 kg! (foto)
Telegraf 21.09.2016
- Vozio sam magistralom iznad Ploča, prema auto-putu, odjednom sam primetio kako nešto crveno, veličine oraha, leti prema autu. Čini mi se kako nisam uspeo ni trepnuti, a već sam osetio udar - rekao je Medić. Vlasnik rudarsko-zlatarskog okruga… »
Krešo u šoku: Meteor mi pao na auto
Mondo 21.09.2016
"Auto se zatresao kao da ga je pogodio kamen od stotinu kilograma", ispričao je šokirani Krešo Medić. Foto: thinkstock/guliver/gettyimages "Primetio sam kako nešto crveno, veličine oraha, leti prema autu. Čini mi se kako nisam uspeo ni da trepnem… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, stigli u Inđiju gde će i prespavati (FOTO; VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 54 povezane
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih
Studenti u blokadi koji idu peške u Novi Sad stigli u Inđiju, gde će prenoćiti
Sputnik pre 6 minutajoš 76 povezanih