Povezane vesti

Čapljinac tvrdi da je u njegov automobil udario meteor: “Od udara se vozilo zaljuljalo”

Čapljinac tvrdi da je u njegov automobil udario meteor: “Od udara se vozilo zaljuljalo”

Blic 21.09.2016
Šutio sam dan-dva, pa onda opet mislim, kad sam već to doživeo, trebam i ispričati jer događaj je bio nestvaran. Nikada nisam ni pomislio da mi se to može dogoditi. Vozio sam magistralom iznad Ploča, prema autoputu, odjednom sam primetio kako… »
Krešin auto je pogodilo nešto crveno veličine oraha, ali sve se zatreslo kao da ga je pogodio kamen od 100 kg! (foto)

Krešin auto je pogodilo nešto crveno veličine oraha, ali sve se zatreslo kao da ga je pogodio kamen od 100 kg! (foto)

Telegraf 21.09.2016
- Vozio sam magistralom iznad Ploča, prema auto-putu, odjednom sam primetio kako nešto crveno, veličine oraha, leti prema autu. Čini mi se kako nisam uspeo ni trepnuti, a već sam osetio udar - rekao je Medić. Vlasnik rudarsko-zlatarskog okruga… »
Krešo u šoku: Meteor mi pao na auto

Krešo u šoku: Meteor mi pao na auto

Mondo 21.09.2016
"Auto se zatresao kao da ga je pogodio kamen od stotinu kilograma", ispričao je šokirani Krešo Medić. Foto: thinkstock/guliver/gettyimages "Primetio sam kako nešto crveno, veličine oraha, leti prema autu. Čini mi se kako nisam uspeo ni da trepnem… »

Vesti dana »