Povezane vesti

Oglasila se Kotijar: Nemam veze sa razvodom Džoli i Pita

Oglasila se Kotijar: Nemam veze sa razvodom Džoli i Pita

RTV 22.09.2016
LOS ANĐELES - Francuska glumica Marion Kotijar demantovala je da je umešana u razvod Anđeline Džoli i Breda Pita, poželevši holivudskom paru da "pronađe mir". Kotijar (40) se oglasila posle medijskih spekulacija o njenoj romansi sa Pitom. Ona je na… »
Marion napokon progovorila o aferi koja drma planetu: Da, trudna sam

Marion napokon progovorila o aferi koja drma planetu: Da, trudna sam

Press 22.09.2016
Ako je verovati tabloidima, brak Branđeline pukao je zbog Bredove afere s koleginicom sa snimanja ratne drame "Allied", Marion Kotijar. Iako su mnogi na fotografijama sa snimanja filma videli opasnu hemiju među njima, čini se da je ipak sve samo dobra… »
Oglasila se Bredova ljubavnica: Trudna sam, nikad srećnija!

Oglasila se Bredova ljubavnica: Trudna sam, nikad srećnija!

Vesti online 22.09.2016
Posle mnogo spekulacija da je mlada glumica Merion Kotiljar kriva za razvod Breda i Anđeline, jer je Pit navodno s njom prevario Džolijevu, oglasila se i Kotiljarova koja je hejterima poručila da je sve to laž i da ona čeka dete sa svojim… »
Marion Kotijar čeka bebu, demantovala vezu s Bredom Pitom

Marion Kotijar čeka bebu, demantovala vezu s Bredom Pitom

RTS 22.09.2016
Francuska glumica Marion Kotijar objavila je da je u drugom stanju i opovrgla glasine o mogućoj romantičnoj vezi sa Bredom Pitom, koje su se pojavile u mnoštvu izveštaja o raspadu braka njenog kolege i Anđeline Džoli. Ovo će biti moja prva i jedina… »
Marion Kotijar, glavna “osumnjičena” za razvod Breda i Anđeline: Da, trudna sam

Marion Kotijar, glavna “osumnjičena” za razvod Breda i Anđeline: Da, trudna sam

Svet & Skandal 22.09.2016
Marion Kotijar, francuska glumica koju su mediji označili kao glavnu “osumnjičenu” za razvod Breda Pita i Anđeline Džoli, potvrdila je da je u drugom stanju. Najglasniji u sumnjičenju Marion da je ona kumovala razvodu bili su upravo mediji iz… »
Marion Cotillard progovorila o „aferi“ sa Bradom Pittom

Marion Cotillard progovorila o „aferi“ sa Bradom Pittom

22.09.2016
„Ovo će biti moja prva i jedina reakcija poplavu vesti koje su se pojavile u poslednja 24 sata, a u koje sam i ja uvučena“, izjavila je francuska glumica pre nego što je otkrila važne vesti! Nakon što je svet zatekla vest o razvodu Brada Pitta i… »
Oglasila se i ona! (FOTO)

Oglasila se i ona! (FOTO)

Mondo 22.09.2016
Francuska glumica se našla u centru afere oko razvoda Breda i Anđeline. Nakon jučerašnjih glasina da je Marion Kotijar (40) trudna i činjenice da su strani mediji doveli to u vezu sa razvodom Breda Pita i Anđeline Džoli, pa čak i spekulisali da je… »

Vesti dana »