Povezane vesti

Đurđević: Lako je igrati pored znalaca

Đurđević: Lako je igrati pored znalaca

Večernje novosti 22.09.2016
Uvek sam u službi ekipe. Trudim se svaki put da dam sve od sebe, ne znam da se štedim i uvek ću ostaviti srce na terenu – rekao je mladi napadač crno-belih. TREĆA sreća. Posle Rada i Crvene zvezde, utakmica u kojima je pružao zapažene partije… »
Đurđević: Važni golovi

Đurđević: Važni golovi

Hot sport 22.09.2016
Uroš Đurđević je postigao dva lepa gola u pobedi Partizana nad Napretkom u kupu Srbije. Mladi napadač je za zvanični sajt kluba iz Humske istakao da su mu golovi veoma važni. – Naravno da su mi dva gola protiv Iraca jako važna, jer je utakmica… »
Đurđević: Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti

Đurđević: Mogu da odigram loše, ali uvek ću se boriti

Sportski žurnal 22.09.2016
Mladi napadac Partizana Uroš Đurđević, dvostruki strelac u Kupu protiv Napretka (3:1), rekao je da mu je drago što je "razbio maler" i najavio još bolje igre crno-belih u nastavku. - Ova dva gola su mi izuzetno bitna, jer sam u prethodne tri… »
Đurđević: Podigli smo atmosferu u ekipi

Đurđević: Podigli smo atmosferu u ekipi

Beta 22.09.2016
Fudbaler Partizana Uroš Djurdjević rekao je danas da su crno-beli serijom pobeda podigli atmosferu u ekipi i dodao da mu mnogo znači što je ušao u golgetersku formu. "Sinoć smo pobedili i u Kup takmičenju, tako da je sada i atmosfera prava… »
Novi junak Grobara Uroš Đurđević: Lako je meni u timu sa ovoliko znalaca

Novi junak Grobara Uroš Đurđević: Lako je meni u timu sa ovoliko znalaca

Mozzart sport 22.09.2016
„Mogu da odigram slabo, ali nikada neću da štedim sebe“, poručio dvostruki strelac za crno-bele u sudaru sa Napretkom. Kao nekad kada su zajedno krčili put ka fudbalskoj afirmaciji na Banjici ponovo radi osovina Uroš Đurđević-Marko Nikolić… »
Đurđević: "Bog, pa Ilić, Đurđić i Leonardo"

Đurđević: "Bog, pa Ilić, Đurđić i Leonardo"

Mondo 22.09.2016
Mladi napadač Partizana Uroš Đurđević o derbiju, golovima u pobedi nad Napretkom u Kupu Srbije, saigračima... Foto: MN Press Nije bilo potrebno mnogo Urošu Đurđeviću da potvrdi kvalitet zbog kojeg je doveden u Partizan. Mladi napadač je u… »

Vesti dana »