Povezane vesti
Otkrila ime bebe!
Mondo 23.09.2016
Seka Aleksić sina će nazvati po hrišćanskom apostolu! Pevačica koja broji sitno do porođaja otkrila je za "Story" kako će nazvati prvo dete, sinčića. "Sin će se zvati Jakov, po svetom apostolu. Suprug Veljko i ja imali smo spisak od nekoliko… »
Ime iz Starog zaveta: Evo kako će se zvati Sekin sin
Blic 23.09.2016
Pevačica Seka Aleksić ranije je rekla da će za sina odabrati ime iz Starog zaveta, a sada je otkrila i za koje ime su se odlučili ona i njen suprug Veljko. - Sin će se zvati Jakov, po svetom apostolu. Suprug Veljko i ja imali smo spisak od nekoliko… »
Kao apostol: Seka otkrila kako će se zvati njen sin
Svet & Skandal 23.09.2016
Pevačica Seka Aleksić uskoro će postati mama, a tim povodom otkrila je kako će se zvati njen sin. “Zvaće se Jakov, po svetom apostolu. Suprug Veljko i ja imali smo spisak od nekoliko imena, potom smo razmišljali o svakom od njih, razgovarali i na… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana stradalih u požaru u diskoteci u Kočanima
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih

Četvoro dece među ranjenima u napadu na Koprivnjicki; gori ruski aerodrom u Saratovu, udar na Engels
RTS pre 7 minutajoš 11 povezanih

Jokić se hvatao za glavu, ovako očajnog ga nismo videli: Nije mogao da podnese kad je video šta radi Dončić
Mondo pre 25 minutajoš 12 povezanih

Veliki protesti u Turskoj posle hapšenja gradonačelnika Istanbula, najvećeg Erdoganovog rivala
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih

Danas počinje proleće: Na dan prolećne ravnodnevice, obdanica i noć nisu jednake dužine
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih