Povezane vesti

Ne dam vam dete, da pucate u njega: Miroslavljevu poruku čitalo je hiljade ljudi! (foto)

Ne dam vam dete, da pucate u njega: Miroslavljevu poruku čitalo je hiljade ljudi! (foto)

Srbija danas 23.09.2016
Izazvao burne reakcije u regionu. Izjave penzionisanog generala Armije RBIH Sefera Halilovića o “nestajanju Republike Srpske ako dođe do ‘raspakivanja’ Dejtonskog sporazuma i novog sukoba”, izazvala se burne reakcije u regionu. Političari i… »
Status miroslava digao Balkan NA noge: Ratni huškači, meni ste ubili i uzeli sve, ali moj sin neće krvariti za vaše ideale…

Status miroslava digao Balkan NA noge: Ratni huškači, meni ste ubili i uzeli sve, ali moj sin neće krvariti za vaše ideale…

Telegraf 23.09.2016
- Dragi političari...huškači rata...na prvoj slici sam ja sa 17-18 godina...Uzeli ste mi mladost, zdravlje...Ubili sve u meni ali čovjeka i srce niste...sve ste mi uzeli za vaše ideale i da vama bude bolje...da možete sve opljačkati...Na drugoj… »
Bošnjački veterani: Ne želimo sukobe ni u mislima!

Bošnjački veterani: Ne želimo sukobe ni u mislima!

Srbija danas 23.09.2016
Udruženje Zelenih beretki oštro su kritikovali izjave penzionisanog generala tzv. Armije RBiH Sefera Halilovića, koji je nedavno rekao da će Republika Srpska nestati, ako dođe do "raspakivanja" Dejtonskog sporazuma i novog sukoba. Halilović je u… »

Vesti dana »