Povezane vesti

Prijava zbog krađe 30.000 pločica iz fabrike u stečaju

Prijava zbog krađe 30.000 pločica iz fabrike u stečaju

Dnevnik 27.09.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi rasvetlili su krađu veće količine keramičkih pločica iz kruga kikindske fabrike građevinskog materijala „Keramika unika“ u stečaju. Protiv I. P. (31) iz Kikinde podneta je krivična prijava… »
Šarić: Oslobodićete me ako poslušate Apelacioni sud

Šarić: Oslobodićete me ako poslušate Apelacioni sud

Politika 27.09.2016
Vi ste svesni da vam je mnogo lakše da napišete oslobađajuću presudu, tražim samo ono što mi pripada po zakonu, naveo prvooptuženi za šverc kokaina. Drugog dana ponovljenog suđenja za šverc 5,7 tona kokaina, prvooptuženi Darko Šarić izjavio… »
Šteta procenjena na tri miliona dinara: Osumnjičen za krađu 200 kvadrata pločica i 30.000 listela

Šteta procenjena na tri miliona dinara: Osumnjičen za krađu 200 kvadrata pločica i 30.000 listela

Kurir 27.09.2016
KIKINDA - I.P. (31) iz Kikinde, odgovaraće zbog velike krađe keramičkih pločica, listela i sanitarija za kupatilo, čija je ukupna vrednost procenjena na oko tri miliona dinara. Osumnjičeni muškarac je iz kruga fabrike građevinskog materijala… »
Šarić: General Papaja je uzeo 1.500.000 evra da oslobode Frica

Šarić: General Papaja je uzeo 1.500.000 evra da oslobode Frica

Blic 27.09.2016
Ponovljeno suđenje Darku Šariću i ostalim optuženim za šverc 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Nakon uvodne reči odbrane na redu je bilo Šarićevo izlaganje. - Imao sam vremena… »

Vesti dana »