Povezane vesti

Dodik poručio Srbima: Ne idite u Sarajevo, nije bezbedno

Dodik poručio Srbima: Ne idite u Sarajevo, nije bezbedno

Pravda 28.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je građane i predstavnike udruženja koji su najavili da će organizovati protest ispred zgrade Suda i Tužilaštva BiH, da iz bezbednosnih razloga, ne dolaze u Sarajevo, prenosi RTRS. Dodik je prethodno… »
Dodik: Dajem izjavu samo u Srpskoj

Dodik: Dajem izjavu samo u Srpskoj

Dnevnik 28.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dobio je od Tužilaštva BiH poziv za saslušanje zbog održavanja referenduma o Danu Republike Srpske. Tek što je pismo stiglo u ruke predsednika RS, u medijima je ođeknula vest da je glavni tužilac… »
Dodik za Kurir: Bakir je ludak, ubiće me!

Dodik za Kurir: Bakir je ludak, ubiće me!

Kurir 28.09.2016
Neću da idem u Sarajevo da dam izjavu tužilaštvu, posle pretnji Izetbegovića i procene službi bezbednosti plašim se za svoj život. U BiH je stotine organizovanih grupa mudžahedina, samo bi naivan čovek mislio da je Bakirova tvrdnja bezazlena. I… »
Dodik: Dobio sam poziv Tužilaštva, ali u Sarajevo ne idem

Dodik: Dobio sam poziv Tužilaštva, ali u Sarajevo ne idem

Dnevnik 28.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je u Palama da je jutros dobio poziv za saslušanje od Tužilaštva BiH zbog održavanja. referenduma o Danu Republike Srpske. Dodik je ponovio da će se odazvati pozivu i da je spreman da da izjavu… »
Ako se Dodik ne odazove 3. oktobra, sledi nalog za hapšenje

Ako se Dodik ne odazove 3. oktobra, sledi nalog za hapšenje

Danas 28.09.2016
Odazvaću se na svaki poziv da dam izjavu ali neću ići u Sarajevo već ću izjavu dati u bilo kojoj pravosudnoj instituciju na prostoru RS, rekao je juče Milorad Dodik. Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske, upućen je poziv za saslušanje u… »

Vesti dana »