Povezane vesti

Novak Đoković zbog povrede lakta otkazao nastup u Pekingu

Novak Đoković zbog povrede lakta otkazao nastup u Pekingu

Politika 28.09.2016
Otkazom zbog povrede lakta dovedeno u pitanje prvo mesto na ATP listi. – Sutra u 13 časova na otvorenom treningu u SC „Gale Muškatirović”. Posle šest osvojenih titula bez ijednog poraza, Novak Đoković neće braniti primat u Pekingu, zbog… »
Đoković se povukao sa turnira u Pekingu zbog povrede lakta: Tužan sam, ali moram da se oporavim

Đoković se povukao sa turnira u Pekingu zbog povrede lakta: Tužan sam, ali moram da se oporavim

Večernje novosti 28.09.2016
Veoma sam tužan što neću moći da igram u Kini. Savetovali su mi da ne igram dok se stanje ne popravi - poručio je Novak. POBEDNIČKI pehar turnira u Pekingu sledeće nedelje dobija novog vlasnika. Četvorostruki uzastopni šampion Novak Đoković… »
Đoković otkazao učešće u Pekingu

Đoković otkazao učešće u Pekingu

Danas 28.09.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković zbog povrede lakta otkazao je učešće na predstojećem Otvorenom prvenstvu Kine u Pekingu. Đoković je u glavnom gradu Kine trebalo da brani titulu, ali su mu lekari savetovali da se još ne vraća na teren… »
Đoković zbog povrede lakta otkazao nastup u Pekingu

Đoković zbog povrede lakta otkazao nastup u Pekingu

Dnevnik 28.09.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković zbog povrede lakta otkazao je nastup na turniru u Pekingu, na kojem nikad nije izgubio i gde je osvojio šest titula, saopšteno je na njegovom zvaničnom sajtu. "Jako sam razočaran što neću biti u prilici da se… »
Peking dobija novog šampiona - Novak odustao!

Peking dobija novog šampiona - Novak odustao!

Sportske.net 28.09.2016
Najbolji teniser sveta saopštio je da zbog povrede lakta neće braniti titulu na turniru u Pekingu. To znači da će posle četiri godine neko drugi osvojiti trofej u kineskoj prestonici. Srpski teniser Novak Đoković doneo je odluku o odustajanju od… »
Povreda jača od ‘kralja’: Đoković se povukao iz Pekinga

Povreda jača od ‘kralja’: Đoković se povukao iz Pekinga

Hot sport 28.09.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković povukao se sa turnira u Pekingu, čiji je šestostruki šampion, saopštili su danas organizatori turnira. – Vrlo sam tužan što ove godine neću moći da se takmičim na Otvorenom prvenstvu Kine. Oporavljam se i… »
ŠOK: Đoković preskače turnir u Kini i gubi mnogo bodova

ŠOK: Đoković preskače turnir u Kini i gubi mnogo bodova

Vesti online 28.09.2016
Očekivalo se da će tri nedelje pauze posle poraza u finalu US openu biti dovoljno vremena da se Novak Đoković pripremi za azijsku turneju i zaleči povrede koje su mu pravile probleme u drugom delu sezone. Međutim, u sredu je stigla potvrda da Novak… »
Problemi traju: Nole neće braniti titulu u Pekingu

Problemi traju: Nole neće braniti titulu u Pekingu

Mondo 28.09.2016
Na mestu gde ima 29 uzastopnih pobeda i četiri titule u nizu, "Broj 1" neće braniti titulu ove sezone. Problemi sa povredama traju! Najbolji teniser sveta Novak Đoković povukao se sa turnira u Pekingu, čiji je šestostruki šampion, zbog povrede… »

Vesti dana »