Povezane vesti
Djukanović: Opozicija nije nova, nudili srpske pa ruske interese
Sandžak haber 08.10.2016
Demokratski front (DF), novcem koji je stigao iz Rusije, “tajnim kanalima”, pokušava da utiče na rezultate izbora, “da žrtvuje i proda nacionalne interese Crne Gore”, da bi Rusija, u odmjeravanju snaga sa Zapadom, pokazala važnost, poručio je… »
Đukanović: Rusija novcem hoće da utiče na izbore u Crnoj Gori!
Kurir 08.10.2016
Crnogorski premijer Milo Djukanović izjavio je sinoć da grupa partijskih lidera okupljenih oko koalicije Front, sa velikom količinom novca ubačenom iz Rusije tajnim kanalima pokušava da utiče na rezultate predstojećih parlamentarnih izbora u Crnoj… »
Đukanović zavapio: Rusi hoće da me sruše!
Vesti online 08.10.2016
Crnogorski premijer i lider DPS Milo Đukanović rekao je da Rusija "velikim novcem, tajnim kanalima" pokušava da utiče na rezultate izbora u Crnoj Gori. Đukanović je i ranije iznosio aluzije o mešanju Rusije u unutrašnje stvari Crne Gore, ali je u… »
Vesti dana »

Studenti blokaderi blokirali GSP: Počelo kao pobuna bogatih i bahatih a sad se pretvorila u pobunu neradnika protiv radnika!
Kurir pre 35 minutajoš 54 povezane

Aerodrom Hitrou zatvoren – više od 1.000 letova otkazano nakon što je veliki požar izazvao nestanak struje
Biznis.rs pre 1 satjoš 24 povezane

VIDEO Katastrofa ogromnih razmera u Rusiji – eksplodiralo 100.000 tona goriva, na terenu 450 vatrogasaca
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

VIDEO Zašto Nedović nije otišao da slavi sa navijačima Zvezde? Otkrio je sve u samo jednoj rečenici
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

Mimović zadovoljan nakon debija: „Ja sam imao preveliku želju!“
Hot sport pre 2 satajoš 17 povezanih