Povezane vesti
Škotski povjesničar možda otkrio prvu Hitlerovu autobiografiju
SEEbiz 08.10.2016
LONDON - Prvu biografiju Adolfa Hitlera, koja ga predstavlja kao "spasitelja Njemačke" i uspoređuje s Isusom, možda je napisao sam budući diktator, kaže škotski povjesničar. "Adolf Hitler: Sein Leben und seine Reden" (Adolf Hitler: Njegov život i… »
Hitler se poredio sa Isusom u prvoj autobiografiji
Radio 021 08.10.2016
Prvu biografiju Adolfa Hitlera iz 1923. godine, u kojoj je budući nacistički vođa prikazan kao "spasilac Nemačke" i upoređen sa Isusom Hristosom, napisao je upravo Hitler, tvrdi škotski istoričar Tomas Veber. Delo "Adolf Hitler: Njegov život i… »
Otkrivena prva Hitlerova autobiografija
Al Jazeera 08.10.2016
Prvu biografiju Adolfa Hitlera, koja ga predstavlja kao 'spasitelja Njemačke', možda je napisao sam budući diktator. Prvu biografiju Adolfa Hitlera, koja ga predstavlja kao "spasitelja Njemačke" i uspoređuje s Isusom, možda je napisao sam budući… »
Otkrivena Hitlerova autobiografija?
Blic 08.10.2016
Prvu biografiju Adolfa Hitlera iz 1923. godine, u kojoj je budući nacistički vođa prikazan kao "spasilac Nemačke" i upoređen sa Isusom Hristom, napisao je upravo Hitler, tvrdi škotski istoričar Tomas Veber. Delo "Adolf Hitler: njegov život i… »
Hitler je bio lukaviji političar nego što su istoričari mislili
Vesti online 08.10.2016
Adolf Hitler počeo je da manipuliše nemačkim narodom mnogo pre nego što je došao na vlast. Davne 1923. kada je bio lider tada nove Nacističke partije, pojavila se biografija koja je Hitlera nazivala “spasiocem Nemačke” i poredila ga sa Isusom… »
Vesti dana »
Napad na studente u Novom Sadu: Osumnjičenima pritvor do 30 dana
BBC News pre 21 minutajoš 46 povezanih
U Beogradu saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred Fakulteta dramskih umetnosti
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 27 povezanih
Uživo "nema preživelih, prelazimo na drugu operaciju" Tragedija u Vašingtonu, desetine mrtvih, tela leže na obali reke: Oglasio se Tramp, poznato ko je bio u letelici smrti (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 7 satijoš 4 povezane
Oglasila se vojska SAD o posadi helikoptera koji se sudario s avionom: Otkriveno koliko je pilot imao iskustva
Telegraf pre 26 minutajoš 33 povezane