Povezane vesti
Sećate se Noleta Seksomana, e pa evo ko će da ga zameni!
Vesti online 10.10.2016
Sigurno se sećate Noleta Seksomana, koji je pre više godina vodio erotsku emisiju na jednoj domaćoj televiziji. Ostao je upamćen po rečenici kojom je počinjao svoj šou: "Dragi moji seksomani, drage moje seksomanke!" Naime, TV Hepi ima nameru da ponovo… »
"Seksoman" iz Parova?
Mondo 10.10.2016
Nole Seksoman dobiće naslednika, u erotskoj emisiji koju će voditi učesnik rijalitija! Ljubitelji erotike pamte emisiju Noleta "Seksomana", koji je gledaoce pozdravljao sa "Dragi moji seksomani"... Izvor: MONDO ...a sada će moći da gledaju još jedan šou… »
Gastoz postaje voditelj, a emisija će se baviti njegovom omiljenom temom – seksom!
Svet & Skandal 10.10.2016
Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz je u pregovorima sa TV Hepi o emisiji koja bi se bavila erotskim temama. Naime, kako piše Kurir, a prenosi alo.rs, Gastoz uskoro postaje voditelj, a njegova emisija bavila bi se omiljenom temom pobednika Parova –… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Brzo, već u petak": Aksios: Tramp želi sastanak sa Putinom i Zelenskim 22. avgusta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana