Povezane vesti

Izbola je 20 puta nožem Biljana Jeftić: Ubila sam je, ali ne znam zašto, danima razmišljam

Izbola je 20 puta nožem Biljana Jeftić: Ubila sam je, ali ne znam zašto, danima razmišljam

Kurir 14.10.2016
Biljana je sa stočića uzela flašu alkoholnog pića i zadala joj je s leđa udarac u glavu. Potom ju je udarala nožem po celom telu. NOVI SAD - Priznajem da sam je ubila. Ne mogu sebi da dam odgovor zašto sam je ubila. Danima i noćima razmišljam jer… »
Svedočenje optužene za smrt novinarke: "Fino me je dočekala, ne znam što sam je ubila"

Svedočenje optužene za smrt novinarke: "Fino me je dočekala, ne znam što sam je ubila"

Blic 14.10.2016
Biljana Jeftić iz Stejanovaca kod Rume izvedena je pred sud povodom optužbi da je ubila penzionisanu novinarku RTV Jaroslavu Dobrenov Dugošiju. Kako prenose Večernje novosti, 50-godišnjakinja je optužena da je 9. februara ove godine u Novom Sadu sa… »
Okrivljena za ubistvo penzionisane novinarke priznaje delo, ali ne zna zašto je ubila

Okrivljena za ubistvo penzionisane novinarke priznaje delo, ali ne zna zašto je ubila

Radio 021 14.10.2016
Biljana Jeftić (50) iz Rume, okrivljena za ubistvo penzionerke Jaroslave Dugošije Dobrenov počinjeno 9. februara ove godine u kući u Ulici Nikole Tesle, kod Jodne banje, na početku glavnog pretresa priznala je ubistvo i izjavila da ne shvata zašto… »
Biljana Jeftić, optužena za monstruozan zločin u Novom Sadu: Ubila sam je bez razloga

Biljana Jeftić, optužena za monstruozan zločin u Novom Sadu: Ubila sam je bez razloga

Večernje novosti 14.10.2016
Jaroslava Dobrenov Dugošija (77), penzionisana novinarka Radio- televizije Vojvodine, izbodena 20 puta. NE znam zašto sam to uradila! Noćima i danima razmišljam, i ne mogu da shvatim zbog čega sam je napala. Nisam imala razlog. Ona me je prijatno i… »

Vesti dana »