Povezane vesti

Osam razloga zašto Miroslav Radoman više nije član Sudijske komisije FSS

Osam razloga zašto Miroslav Radoman više nije član Sudijske komisije FSS

Vesti online 14.10.2016
Strukovna organizacija sudija Fudbalskog saveza Srbije dostavila je medijima saopštenje u kom se navode razlozi zbog kojih je iz organizacije isključen bivši arbitar Miroslav Radoman. Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena: 1.Zbog toga što nije… »
Sudijska komisija: Radomane, ima osam razloga zašto više nisi naš član

Sudijska komisija: Radomane, ima osam razloga zašto više nisi naš član

Sportal blic 14.10.2016
Sudijska komisija FSS je brzo "objasnila" Miroslavu Radomanu zašto više nije njihov član. Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija Miroslav Radoman Miroslav Radoman je u petak rekao da su ga smenili oni koji nemaju veze sa fudbalom, kao i da je od njega… »
Radoman “otvorio dušu”: Oterali su me ljudi koji nemaju veze sa fudbalom

Radoman “otvorio dušu”: Oterali su me ljudi koji nemaju veze sa fudbalom

Hot sport 14.10.2016
Bivši internacionalni fudbalski sudija Miroslav Radoman, koji je smenjen sa mesta predsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, izjavio je da su ga sa tog mesta smenili, ljudi koji "nemaju veze sa fudbalom". Radoman je kazao da je pre četiri… »
Radoman: Smenili su me oni koji nemaju veze sa fudbalom, a traženo mi je da napravim nove Mažiće

Radoman: Smenili su me oni koji nemaju veze sa fudbalom, a traženo mi je da napravim nove Mažiće

Sportal blic 14.10.2016
Smenjeni šef sudijske komisije Miroslav Radoman kaže da je smenjen zato što se u srpskom fudbalu ne ceni struka i ne poštuju pravila, da ga je smenio takozvani Zlatiborski lobi. On je takođe rekao da je bilo pritisaka pri delegiranju sudija za… »
Smenjeni Radoman otkrio mračne tajne Sudijske komisije: Laktanje, guranje i udovoljavanje zlatiborskom lobiju

Smenjeni Radoman otkrio mračne tajne Sudijske komisije: Laktanje, guranje i udovoljavanje zlatiborskom lobiju

Mozzart sport 14.10.2016
„Neka su me smenili, jer su na taj način pokazali da nema stručnosti i profesionalnosti u FSS“, poručio nekadašnji internacionalac iz Lovćenca. Za neke iznanada, za neke očekivano. Kako bilo Miroslav Radoman je prošle sedmice završio misiju… »
Radoman žestoko po Sudijskoj komisiji: Politika, laktanje i zlatiborski lobi

Radoman žestoko po Sudijskoj komisiji: Politika, laktanje i zlatiborski lobi

Vesti online 14.10.2016
Prošle nedelje je Miroslav Radoman završio misiju kao prvi čovek Sudijske komisije pošto ga je smenio Odbor za hitna pitanja FSS, a on je danas održao konferenciju za medije i pričao o problemima u Sudijskoj organizaciji FSS, prenosi "Mocart sport"… »

Vesti dana »