Povezane vesti

Oglasila se i Anastasija: Srećna sam svojim emotivnim statusom!

Oglasila se i Anastasija: Srećna sam svojim emotivnim statusom!

Story 14.10.2016
Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je ćerka Svetlane Ražnatović u vezi s košarkašem Milošem Teodosićem, novinari su kontaktirali s Anastasijom. Cecina ćerka rekla je da je srećna emotivnim statusom, ali i da ne želi da priča o emotivnom… »
Ne skida osmeh: Evo šta je Anastasija rekla o svom emotivnom statusu

Ne skida osmeh: Evo šta je Anastasija rekla o svom emotivnom statusu

Blic 14.10.2016
Nakon raskida duge veze sa Kostadinom Terzićem, Anastasija Ražnatović uplovila je u romansu sa srpskim košarkašem Milošem Teodosićem. Ćerka Cece Ražnatović je za "Blic" potvrdila da je ponovo srećna u ljubavi, a šta je rekla o romansi sa… »
Cecina ĆERKA O VEZI SA TEODOSIĆEM: Srećna sam!

Cecina ĆERKA O VEZI SA TEODOSIĆEM: Srećna sam!

Kurir 14.10.2016
Anastasija Ražnatović oglasila se povodom veze sa košarkašem Milošem Teodosićem. Cecina ćerka rekla je da je srećna emotivnim statusom, ali i da ne želi da priča o emotivnom životu. Mlada Anastasija nedavno je raskinula vezu sa Kostadinom… »
Ekskluzivno: Anastasija Ražnatović u vezi sa Milošem Teodosićem!

Ekskluzivno: Anastasija Ražnatović u vezi sa Milošem Teodosićem!

Blic 14.10.2016
Anastasija Ražnatović u vezi je sa srpskim košarkašem Milošom Teodosićem, ekskluzivno saznaje "Blic". Ćerka folk dive Cece Ražnatović nedavno je raskinula dugu vezu sa Kostadinom Terzićem, nakon čega je započela romansu sa kapitenom naše… »
Sve devojke u Srbiji će joj zavideti: Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić u vezi?! (FOTO)

Sve devojke u Srbiji će joj zavideti: Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić u vezi?! (FOTO)

Story 14.10.2016
Kako javljaju domaći mediji, ćerka Svetlane Ražnatović nastavila dalje nakon raskida s Kostadinom Terzićem i uživa u ljubavi s najpopularnijim srpskim košarkašem. Mediji prenose da je Anastasija nedavno boravila u Moskvi, gde Miloš Teodosić… »

Vesti dana »