Povezane vesti
Potresna ispovest dijane, koja se rodila Slepa: Moja majka me maltretira jer imam dečka druge vere
Telegraf 16.10.2016
Dijana je slepa od rođenja, obrazovana u Centru za slepu i slabovidnu omladinu u Sarajevu, a srednju muzičku školu završila je u Bihaću. Slepe osobe u BiH su na marginama društva. Snalaze se same, a u većim gradovima imaju pomoć asistenta koji im pomaže… »
Potresna ispovest slepe devojke iz Cazina: Roditelji joj ograničili kretanje i uskratili lične dokumente
Blic 16.10.2016
Slepe osobe u BiH su na marginama društva. Snalaze se same, a u većim gradovima imaju pomoć asistenta koji im pomaže u svakodnevnim obavezama. Nažalost, u manjim mestima i na selima situacija je potpuno drugačija. Tridesetpetogodišnja Dijana Hadžić iz… »
Vesti dana »

"Jesen stiže huljo moja": Veliki protest u Sremskoj Mitrovici, na istom mestu na kom je Vučić najavio knjigu
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 26 povezanih

Pet osoba uhapšeno nakon što je mladić izboden u masovnoj tuči u noćnom klubu
Rešetka pre 34 minutajoš 18 povezanih

Incident na autoputu kod Vrčina: Vozilo sa migrantima probilo rampu, vozač pružao otpor policiji
Euronews pre 29 minutajoš 9 povezanih