Povezane vesti
Serena Vilijams ponovo propušta završni turnir: Deprimirana sam
Večernje novosti 17.10.2016
Moj lekar insistira da ostanem kod kuće i lečim se. Ovo je bila zaista teška godina za mene - rekla je američka teniserka, koja ima problema sa ramenom. Američka teniserka Serena Vilijams propustiće završni WTA turnir drugu godinu zaredom zbog… »
Serena opet propušta završni turnir
Mondo 17.10.2016
Amerikanka zbog povrede neće nastupati na turniru osam najboljih igračica u Singapuru naredne nedelje. Foto: AP Photo/ Julio Cortez Serena Vilijams primorana je da drugu godinu zaredom propusti završni turnir sezone. Razlog je povreda ramena. Ona je… »
WTA lista: Veliki pad Jankovićeve i pored polufinala Hong Konga
Hot sport 17.10.2016
Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković pala je za 10. mesta na ovonedeljnoj WTA listi i sada je 47. na svetu, dok je Ana Ivanović zadržala 61. poziciju. Janković proteklog vikenda nije uspela da odrani titulu u Hong Kongu, pa dolaskom u… »
Pad Jelene Janković, povređena Serena ostaje bez povratka na vrh ove godine
Sportal blic 17.10.2016
Naša najbolje rangirana teniserka, Jelena Janković, usled neuspeha u pohodu na odbranu titule u Hong Kongu, doživela je značajan pad na svetskoj listi, te je od ovog ponedeljka 47. igračica sveta. Foto: Reuters Jelena Janković To je za deset… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 38 minutajoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 7 satijoš 2 povezane