Povezane vesti

Majka devojčice (13) koja se porodila raduje se unučetu: Plakala sam od radosti!

Majka devojčice (13) koja se porodila raduje se unučetu: Plakala sam od radosti!

Kurir 19.10.2016
BRČKO - Nakon što se prošlog vikenda u Porodilištu u Brčkom porodila 13-godišnja devojčica iz Modriče, ova vest pokrenula je lavinu osuda i kritika za sve koji su povezani s tim slučajem. - Devojčica je primljena kada su trudovi već krenuli i… »
Šokantna izjava majke devojčice koja se porodila: "Ona nema ni 13 godina, on je stariji, ali ne znam koliko"

Šokantna izjava majke devojčice koja se porodila: "Ona nema ni 13 godina, on je stariji, ali ne znam koliko"

Telegraf 19.10.2016
U slučaj je uključena i policija, a mediji sumnjaju da su devojčicini roditelji odobravali vezu s punoletnim muškarcem. Javnost u Bosni i Hercegovini je ostala u šoku nakon što je objavljena vest da se u Brčkom porodila 13-godišnja devojčica… »
Majka 13-godišnje majke iz Brčkog: Ne znam koliko mi zet ima godina, ali sam presrećna zbog unučeta

Majka 13-godišnje majke iz Brčkog: Ne znam koliko mi zet ima godina, ali sam presrećna zbog unučeta

Blic 19.10.2016
U bolnici u Brčkom pre nekoliko dana porodila se 13-godišnja devojčica, potvrdili su i čelnici ove bolnice. - Primljena je kada su trudovi već počeli i mi smo, u skladu sa procedurama u takvim slučajevima, carskim rezom uspešno obavili porođaj… »

Vesti dana »