Povezane vesti
Majka devojčice (13) koja se porodila raduje se unučetu: Plakala sam od radosti!
Kurir 19.10.2016
BRČKO - Nakon što se prošlog vikenda u Porodilištu u Brčkom porodila 13-godišnja devojčica iz Modriče, ova vest pokrenula je lavinu osuda i kritika za sve koji su povezani s tim slučajem. - Devojčica je primljena kada su trudovi već krenuli i mi smo… »
Šokantna izjava majke devojčice koja se porodila: "Ona nema ni 13 godina, on je stariji, ali ne znam koliko"
Telegraf 19.10.2016
U slučaj je uključena i policija, a mediji sumnjaju da su devojčicini roditelji odobravali vezu s punoletnim muškarcem. Javnost u Bosni i Hercegovini je ostala u šoku nakon što je objavljena vest da se u Brčkom porodila 13-godišnja devojčica. Devojčicu… »
Majka 13-godišnje majke iz Brčkog: Ne znam koliko mi zet ima godina, ali sam presrećna zbog unučeta
Blic 19.10.2016
U bolnici u Brčkom pre nekoliko dana porodila se 13-godišnja devojčica, potvrdili su i čelnici ove bolnice. - Primljena je kada su trudovi već počeli i mi smo, u skladu sa procedurama u takvim slučajevima, carskim rezom uspešno obavili porođaj. Beba je… »
Vesti dana »

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Dačić: Povređen jedan pripadnik Žandarmerije, uhapšeno 18 judi, uspostavljen javni red i mir
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Vučić: Obnovićemo sve što je uništeno – svi koji su rušili i palili odgovaraće
RTS pre 10 minutajoš 3 povezane