Povezane vesti
Cela Srbija priča o teškoj sudbini Dijane Karić i njegovoj nesebičnoj podršci: Oglasio se i Stefan, suprug bivše misice koja…
Story 21.10.2016
Kada su juče domaći mediji preneli priču o nekadašnjoj misici koja se bori sa rakom materice, niko nije ostao ravnodušan. Ljubavna priča Dijane i Stefana Karića je Srbiju podigla na noge, a njegova nesebična podrška u najtežim trenucima je mnogima… »
(Video) Oglasio se muž misice koja se bori sa rakom: Najmanje je bitno šta ja radim za moju ženu!
Kurir 21.10.2016
Suprug bivše misice Dijane Karić, koja se u protiv kancera, oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon što je priča o njegovoj nesebičnoj podršci bolesnoj supruzi dirnula mnoge. On jeobjavio sliku na svom profilu u opisu koje je napisao da nije važno… »
Vesti dana »

UŽIVO „Jesen stiže huljo moja“: Završen protest u Sremskoj Mitrovici
Nova pre 51 minutajoš 18 povezanih

I dalje gužve na granicama! Ovo je poslednji presek stanja: Gotovo da nigde nije prohodno
Kurir pre 1 minutjoš 26 povezanih

Mladić nožem uboden u stomak u tuči u noćnom klubu Petorica uhapšena, jedan osumnjičen za pokušaj ubistva
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih

U policijskoj poteri uhvaćen vozač koji je prevozio ilegalne migrante, privremeno suspendovana tri policajca
RTV pre 16 minutajoš 9 povezanih